Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Nae lanseaza cel mai fresh single 2 Nebuni feat Juju

Devorator Monden Devorator Monden,
Simona Nae lanseaza cel mai fresh single 2 Nebuni feat Juju

Simona Nae, o voce recunoscuta de criticii muzicali si fani deopotriva, revine cu un single nou 2 Nebuni, o colaborare cu Juju. A colaborat cu Teatrul National de Opereta din Bucuresti, a pus voci pentru desene animate, s-a transformat de zeci de ori la concursul Te cunosc de undeva, dar nu a abandonat muzica. continuă pe Devorator Monden

Stefan Banica a lansat cel mai nou single si un super-videoclip, alaturi de Pacha Man: Alerg printre stele

Stefan Banica, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, isi surprinde din nou publicul cu cel mai nou videoclip al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita cu Pacha Man. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Fata de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, .

Stefan Banica alearga printre stele! Vezi aici cel mai nou vidoeclip al artistului!

Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita alaturi de Pacha Man. Clipul, asa cum este si colaborarea cu Pacha Man, este atipic fata de celelalte videoclipuri cu care artistul si-a obisnuit publicul. Elementul-surpriza consta chiar in aparitia lui Radu-Stefan, fiul in varsta de 11 ani al lui Stefan Banica. Continue reading .

Daniel Constantin: Cel mai probabil, PC va merge separat la europarlamentare

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marti ca PC va merge, cel mai probabil, separat la alegerile europarlamentare, dar ca o decizie va fi luata dupa o discutie in Alianta de Centru Dreapta, relateaza agentia Mediafax.

Daniel Constantic: PC va merge, cel mai probabil, separat la europarlamentare, dar nu s-a luat o decizie inca

Liderul Partidului Conservator,DanielConstantin, a anuntat, marti, ca formatiunea pe care o conduce va merge, cel mai probabil, separat la alegerile europarlamentare, precizand ca o decizie va fi luata.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

GALA UNITER, LISTA PREMIILOR: Calatoriile lui Gulliver, de Purcarete - cel mai ...

Calatoriile lui Gulliver, montat de Silviu Purcarete la Teatrul Radu Stanca din Sibiu, a castigat premiul pentru cel mai bun spectacol, iar Alexandru Dabija a fost desemnat cel mai bun regizor, pentru Doua loturi, montat la TNB, luni seara, la cea de-a XXI-a gala a premiilor UNITER. Teatrul National Maghiar de Stat din Cluj a fost unul dintre marii castigatori ai galei UNITER de luni seara, fiind destinatarul a trei premii de interpretare, pentru spectacolul Hedda Gabler, potrivit .

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti.

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )