Libnet.ro
UNICEF

00:07

Laszlo Tokes a semnat Proclamatia de la Timisoara dupa 25 de ani de la lansarea documentului

B1 B1,
Laszlo Tokes a semnat Proclamatia de la Timisoara dupa 25 de ani de la lansarea documentului

Europarlamentarul Laszlo Tokes a semnat sambata Proclamatia de la Timisoara, dupa 25 de ani de la lansarea acesteia, afirmand ca si dupa inca un sfert de secol documetul va fi actual, informeaza. continuă pe B1

Laszlo Tokes a semnat Proclamatia de la Timisoara, la un sfert de secol de la lansarea acesteia

Europarlamentarul Laszlo Tokes, considerat principalul personaj care a determinat izbucnirea Revolutiei din Decembrie 1989, a semnat Proclamatia de la Timisoara, la un sfert de secol de la lansarea acesteia, spunand ca si dupa 25 de ani Proclamatia este inca actuala.

Laszlo Tokes spune ca Proclamatia de la Timisoara este inca actuala

Europarlamentarul Laszlo Tokes a semnat Proclamatia de la Timisoara, la un sfert de secol de la lansarea acesteia, spunand ca si dupa 25 de ani Proclamatia este inca actuala.

SIF Banat-Crisana va acorda dividende cu randament 7% dupa doi ani de pauza

SIF Banat-Crisana SIF1) ar putea sa distribuie primele dividende dupa doi ani de pauza, sefii societatii propunand actionarilor distribuirea unor dividende de 54,88 milioane de lei 12,3 milioane de euro). Suma reprezinta aproape 41% din profitul net.

Dividende, dupa doi ani de pauza, la SIF Banat - Crisana

Conducerea SIF1 Banat - Crisana propune actionarilor un dividend de 0,1 lei/actiune din profitul pe anul trecut, dupa doi ani in care societatea nu a acordat dividende, sub conducerea lui Dragos Bilteanu, care a fost arestat in decembrie.

Dupa 15 ani fara ton, Statele Unite si Cuba au restabilit liniile telefonice directe

Statele Unite si Cuba au restabilit liniile telefonice directe pentru prima data in 15 ani, anunta compania de telecomunicatii cubaneza, Etecsa, citata de BBC. incepand cu anul 2000, convorbirile telefonice.

Premiera dupa 15 ani: Cuba si Statele Unite au restabilit liniile telefonice directe

Cuba si SUA au restabilit liniile telefonice directe. in ultimii 15 ani, convorbirile telefonice erau transferate prin relee ale unor terte tari, fiind foarte scumpe, informeaza BBC. Acesta este primul acord.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )