Libnet.ro
UNICEF

23:30

Latin Grammy Awards 2013. Vezi aici lista nominalizatilor!

Devorator Monden Devorator Monden,
Latin Grammy Awards 2013. Vezi aici lista nominalizatilor!

Cea de-a 14-a editie a celebrei gale a industriei muzicale latino va avea loc pe 21 noiembrie in Mandalay Bay Events Center, Las Vegas. Va fi pentru a sasea oara cand premiile Latin Grammy sunt organizate in aceasta locatie. Pe 25 septembrie s-au anuntat artistii nominalizati la editia galei din acest an. Topul este condus, . continuă pe Devorator Monden

iHeartRadio Music Festival 2013. Vezi aici prestatiile live ale artistilor!

Cei mai cool artisti ai momentului s-au aflat in weekend-ul care tocmai a trecut in Las Vegas, luand parte la iHeartRadio Music Festival 2013, pe scena caruia au urcat si au incantat audienta cu hiturile lor. Printre acestia s-au numarat staruri precum Justin Timberlake, Miley Cyrus, Drake, J. Cole, TLC, Bruno Mars, Robin Thicke, Chris .

2013 Billboards 21 Under 21. Vezi aici ce artisti minori se bucura de un loc in celebrul top!

Site-ul billboard. com ni-i prezinta pe cei 21 de artisti cu varsta maxima de 21 de ani care au dominat topurile din acest an cu piesele lor. Anul trecut pe primul loc s-a aflat Justin Bieber gratie albumului Believe, single-urilor extrase de pe acesta, turneului de promovare plus a multor altor proiecte in care s-a implicat .

Fanii Ke$hei au facut o petitie impotriva producatorului Dr. Luke! Vezi aici de ce!

Dupa cum bine stim cu totii, Dr. Luke a fost producatorul executiv al celor doua albume lansate de Ke$ha pana in prezent, Animal2010) si Warrior2012) si s-a implicat in compunerea mai tuturor pieselor lansate de cantareata. De curand insa, fanii artistei au dat drumul unei petitii online care are ca scop eliberarea artistei de Dr.

Sean Paul va reveni cu un nou album intitulat Full Frequency! Vezi aici tracklistul materialului!

Octombrie este luna in care vom avea ocazia sa ne delectam cu cel de-al saselea album din cariera artistului jamaican, intitulat Full Frequency. Deocamdata insa nu se stie o data exacta de lansare a materialului. De pe viitorul album Sean Paul a lansat doua single-uri, Other Side Of Love, respectiv Entertainment feat. Juicy J .

Rihanna se relaxeaza in Thailanda! Vezi aici fotografiile sexy!

Diamonds World Tour trece si prin Asia, se filmeaza si clipul piesei What Now, asa ca se cuvine si o mica vacanta in Thailanda. Asa pare a fi gandit frumoasa cantareata din Barbados care luna aceasta a reinceput o noua serie de concerte din cadrul ultimului sau turneu. Intre timp insa Rihanna si-a gasit timp .

TLC vor lansa un album greatest hits 20! Vezi aici coperta si tracklistul!

Una dintre cea mai bine vanduta formatie feminina din toate timpurile revine in atentia publicului cu un album greatest hits care cuprinde cele mai cunoscute hituri ale fetelor lansate de-a lungul carierei lor. TLC nu au mai lansat niciun album din anul 2002 de cand Lisa Left Eye Lopes a murit intr-un accident de masina.

Cele mai bine/prost imbracate vedete la Emmy Awards 2013!

Zooey Deschanel si Kerry Wahington au punctat aparitii dezamagitoare pe covorul rosu al galei Emmy Awards, conform afirmatiilor facute de specialistii internationali in materie de fashion. La polul opus s-au aflat frumuseti precum Linda Cardellini si Michelle Dockery.

Vezi aici cum va fi vremea in zilele urmatoare

Joi, vremea se va incalzi in toate regiunile, iar in sud-vest si sud va deveni mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, in jumatatea de nord a.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )