Libnet.ro
UNICEF

20:15

Laura Bretan, gaura colosala in buget din cauza pandemiei. Cate sute de mii de euro a pierdut anul acesta

Playtech Playtech,
Laura Bretan, gaura colosala in buget din cauza pandemiei. Cate sute de mii de euro a pierdut anul acesta

Laura Bretan, cea mai cunoscuta voce romaneasca a momentului pe plan international, va lansa in a doua parte a lunii noiembrie primul ei album de artist profesionist. Afirmata in 2015 o data cu show-ul de exceptie desfasurat la Americas Got Talent, unde a reusit sa se claseze pe locul al saselea, impresionandu-l cu vocea sa . continuă pe Playtech

Trooper va muta concertul aniversar de la Arenele Romane la Pitesti din cauza pandemiei

Trooper, una dintre cele mai iubite formatii rock din Romania, trebuia sa sustina in aceasta luna un concert aniversar la Bucuresti, la Arenele Romane, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de existenta. Numai ca din cauza restrictiilor cauzate de pandemie, concertul a fost mutat la Pitesti, pe data de 13 noiembrie.

COVID-19. OMS solicita ca scolile sa ramana deschise: Nu ne permitem o generatie pierduta din cauza pandemiei

Europa cunoaste in prezent o explozie a numarului de cazuri de COVID-19 si nu trebuie sa relaxeze eforturile contra pandemiei, a avertizat joi directorul filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, scrie AFP.

Mihai Albu a ajuns la Politie din cauza Iuliei Albu. E mare scandal, ce se intampla cu fiica lor

Ca si alte divorturi din showbiz-ul romanesc, cel dintre Mihai Albu si Iulia Albu nu face rabat de la scandal. Problemele post-divot dintre cei doi se adancesc pe zi ce trece, si fiecare il acuza pe celalalt in termeni duri. Mihai Albu si Iulia Albu, contre dure Dupa pronuntare sentintei de divort, lui Mihai Albu .

Bucurestenii, in pericol din cauza poluarii. Descoperirea sinistra a autoritatilor din weekend

Protectia calitatii aerului este un element cheie in asigurarea mijloacelor de trai durabile. Un trai atat pentru generatiile prezente, cat si pentru cele viitoare. Bucuresti face parte din capitalele europene cu un grad mare de poluare. Autoritatile se chinuie sa diminueze gradul de poluare in Bucuresti Bucuresti are o crestere a nivelului de poluare a .

Meciul Universitatea Cluj Farul, amanat din cauza COVID-19. Echipa din Ardeal are peste 20 de cazuri pozitive

Meciul Universitatea Cluj Farul a fost amanat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 confirmate la echipa din Ardeal. Astfel, U Cluj inregistreaza al doilea meci consecutiv amanat in.

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Nicolae Botgros, in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat, in urma cu mai bine de o saptamana, cu noul coronavirus, acesta fiind transportat in stare grava la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau. Ministrul Sanatatii din Republica Moldova a facut declaratii de ultima ora legate de starea de sanatate a celebrului dirijor! .

Apelul disperat al unei jurnaliste care nu-si poate conduce mama pe ultimul drum, nici macar din masina personala, din cauza ca este infectata cu COVID-19

Jurnalista Loredana Chimoiu din Craiovalupta din rasputeri sa-si conduca mama pe ultimul drum, lucru care i-a fost interzis, din cauza ca a fost diagnosticata cu COVID-19. Mama acesteia a decedat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )