Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meciul Universitatea Cluj Farul, amanat din cauza COVID-19. Echipa din Ardeal are peste 20 de cazuri pozitive

B1 B1,
Meciul Universitatea Cluj Farul, amanat din cauza COVID-19. Echipa din Ardeal are peste 20 de cazuri pozitive

Meciul Universitatea Cluj Farul a fost amanat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 confirmate la echipa din Ardeal. Astfel, U Cluj inregistreaza al doilea meci consecutiv amanat in. continuă pe B1

Micutzu, certat de un barbat din cauza mastii. Raspunsul sau a fost total surprinzator

Micutzu a intrat in gura fanilor critici! Celebrul comediant a fost dojenit de unul din urmaritorii sai din cauza mastii de protectie pe care o purta. Cum a raspuns vedeta la cele scrise de un internaut? Micutzu, discutie cu unul din fani din cauza mastii Pandemia de coronavirus a scos scepticismul si basmele din unii .

Regina Elisabeta, decizie radicala din cauza pandemiei. Ce va face, alaturi de sotul ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au fost o decizie radicala: s-au intors la Castelul Windsor pentru a doua perioada de izolare la nivel national, a anuntat Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a facut stranga-mprejur. Decizie radicala: s-a intors impreuna cu sotul la Castelul Windsor din cauza pandemiei An de .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Nicolae Botgros, in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat, in urma cu mai bine de o saptamana, cu noul coronavirus, acesta fiind transportat in stare grava la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau. Ministrul Sanatatii din Republica Moldova a facut declaratii de ultima ora legate de starea de sanatate a celebrului dirijor! .

Apelul disperat al unei jurnaliste care nu-si poate conduce mama pe ultimul drum, nici macar din masina personala, din cauza ca este infectata cu COVID-19

Jurnalista Loredana Chimoiu din Craiovalupta din rasputeri sa-si conduca mama pe ultimul drum, lucru care i-a fost interzis, din cauza ca a fost diagnosticata cu COVID-19. Mama acesteia a decedat .

Tribunalul Bacau a decis: Restaurantele, barurile si cafenele raman deschise, in ciuda restrictiilor impuse din cauza pandemiei

Resturantele, barurile si cafenele din Bacau raman deschise, in ciuda riscului mare de transmitere a noului coronavirus, a hotaratTribunalului Bacau. 22 de firme au atacat in instanta hotararea CJSU.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )