Libnet.ro
UNICEF

20:30

Laura Codruta Kovesi: La DNA a existat un dosar Tel Drum solutionat in 2010 cu solutie de netrimitere in judecata / Despre actiunile la purtator: Putem verifica orice informatie legata de bani si circuite financiare

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi: La DNA a existat un dosar Tel Drum solutionat in 2010 cu solutie de netrimitere in judecata / Despre actiunile la purtator: Putem verifica orice informatie legata de bani si circuite financiare

La DNA a existat un dosar Tel Drum solutionat in 2010 cu o solutie de netrimitere in judecata, afirma procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu pentru Ziare. com. Procurorul sef al DNA mai spune, in interviu, ca Noi investigam fapte care sunt date in competenta noastra. Simplul fapt ca o persoana detine o anumita functie sau are o avere nu inseamna ca trebuie sa deschidem o investigatie. Nu alegem tinte, nu anchetam o persoana pentru ca are cinci vile, pentru ca e prim-ministru sau ministru. Noi investigam fapte. Laura Codruta Kovesi mai afirma ca actiunile la purtator, suspectate a fi sursa de coruptie, nu sunt o crima perfecta: Nu sunt. ) Putem verifica orice informatie legata de bani si circuite financiare. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi confirma ca DNA a clasat in 2010 un dosar despre Tel Drum. Despre Liviu Dragnea: Nu alegem tinte, nu anchetam o persoana pentru ca are cinci vile

Simplul fapt ca o persoana detine o anumita functie sau are o avere nu inseamna ca trebuie sa deschidem o investigatie, sustine procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi .

Kovesi, despre dosarul lui Dragnea: A mai fost un dosar Tel-Drum inchis in 2010, prin clasare. Am investigat dupa 2013

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a acordat duminica un interviu pentru ziare. com in care vorbeste despre dezvaluirile Rise Project, dar si despre Dragnea-Tel Drum. Totodata, Laura Codruta.

Laura Codruta Kovesi: Niciodata, ca procuror general si ca procuror sef DNA, nu am cerut unui procuror sa propuna o arestare preventiva sau sa dea o anumita solutie intr-un dosar. / Inregistrarile prezentate la tv nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat Ziare. com, ca Niciodata, nu doar de cand sunt procuror sef DNA, ci si cand am fost procuror general, nu am cerut unui procuror sa propuna o arestare preventiva sau sa dea o anumita solutie intr-un dosar. Daca faceam asa ceva, in cei 10 ani cred ca as fi avut plangeri la CSM. Sefa DNA mai spune, in interviu, ca inregistrarile dintr-o sedinta DNA prezentate la tv Nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt pasaje dintr-o discutie pe care am avut-o in cadrul unei sedinte de lucru desfasurate in interiorul DNA. Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmatii pe care nu le-am facut. Kovesi: Revocarea celor doi procurori nu are nicio legatura cu inregistrarile - n. red. Motivele revocarii au fost facute publice. Kovesi despre ancheta interna din DNA: Nu i s-a impus nimanui sa faca testul poligraf. Kovesi, intrebata daca exista tabere in DNA: Exista o singura tabara, a procurorilor DNA care lupta cu coruptii.

Laura Codruta Kovesi, despre presupusa cerere de retinere a Elenei Udrea: Nu am cerut niciodata procurorilor sa dispuna anumite masuri sau solutii

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu pentru Ziare. com ca nu a cerut niciunui procuror din subordine sa dea o anumita solutie intr-un dosar, dupa ce Mihaela Moraru Iorga, fost procuror DNA, a sustinut ca i s-a cerut, printr-un intermediar, sa o retina pe Elena Udrea intr-un dosar, desi Camera Deputatilor nu-si daduse avizul si pentru arestarea acesteia.

Fost director din Ministerul Justitiei, despre Laura Codruta Kovesi: Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase

Fostdirector in Ministerul Justitiei, Ingrid Mocanu face pe pagina ei de Facebook o analiza dura a interviului dat recent de Laura Codruta Kovesi pentru Ziare. com. Fostul vicepresedinte ANRP a lansat.

Prima reactie din PSD, dupa ultimele informatii ale lui Kovesi despre dosarul Dragnea-Tel Drum

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus duminica, dupa interviul in care Kovesi vorbeste despre dosarul Dragnea-Tel Drum, ca informatiile sunt niste.

Ce achizitii face Laura Codruta Kovesi la DNA

Directia Nationala Anticoruptie a demarat o procedura de licitatie deschisa, pentru a-si cumpara masini cu o valoare estimata la 317. 000 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind pretul cel mai.

Kovesi, mesaj pentru Liviu Dragnea: Investigam fapte, nu alegem tinte. Ce a dezvaluit despre dosarul Tel Drum (VIDEO)

A mai existat un dosar Tel Drum la DNA, dar a fost clasat in 2010, sub conducerea lui Daniel Morar, a anuntat Laura Codruta Kovesi. Actualul procuror sef al DNA sustine ca institutia pe care o conduce nu.

Ce avere a strans sefa DNA, Laura Kovesi

Laura Codruta Kovesi nu mai reuseste sa puna bani de-o parte, pentru ca are cheltuieli mari. O arata declaratia de avere a sefei DNA, din conturile careia s-au evaportat peste 6. 000 de euro si 3. 800 de.

Nu am cerut niciodata procurorilor sa dispuna anumite masuri sau solutii

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca nu a cerut niciunui procuror din subordine sa dea o anumita solutie intr-un dosar, dupa ce Mihaela Moraru Iorga, fost procuror DNA, a sustinut ca i s-a cerut, printr-un intermediar, sa o retina pe Elena Udrea intr-un dosar, desi Camera Deputatilor nu-si daduse avizul si pentru arestarea acesteia, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )