Libnet.ro
UNICEF

00:07

Laura Codruta Kovesi: inainte de audierea din Parlamentul European am fost la biserica. Am fost impresionata(VIDEO)

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi: inainte de audierea din Parlamentul European am fost la biserica. Am fost impresionata(VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a dezvaluit, in cadrul unui interviu acordat Andreei Esca, la Europa FM, ce a facut inainte de audierea sa in Parlamentul European, pentru postul de procuror-sef european. Fosta. continuă pe B1

Kovesi spune ca nainte de votul din Parlamentul European a mers la o biserica ortodoxa din Bruges: M-am ntlnit acolo cu multi romni care m-au ncurajat

Laura Codruta Kovesi spune ca este un om credincios si ca inainte de audierea din Parlamentul European pentru postul de procuror sef european a mers la o biserica ortodoxa din Bruges, unde a fost intampinata de multi romani care au sustinut-o si i-au spus ca ii tin pumnii.

Laura Codruta Kovesi A CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european

Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a votat-o, miercuri, pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Laura Codruta Kovesi a fost votata cu 26 voturi, in.

Laura Codruta Kovesi: Sunt multe coincidente in dosarul meu

Laura Codruta Kovesi, candidat la sefia Parchetului European, a facut o serie de declaratii in ceea ce priveste dosarul sau in care e acuzata de luare de mita, marturie mincinoasa si abuz in.

Laura Codruta Kovesi, audiata pe 7 martie la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi va fiaudiata din nou pe data de 7 martie. Stire in curs .

Cosmarul menajeriei se numeste Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi si-a mentinut pozitia de favorita dupa audierea in comisii) pentru functia de procuror- sef al Parchetului European, inaltime de la care scuipa seminte de floarea soarelui pe chelia lui Tudorel Toader.

Comisia LIBE a votat pentru Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European. Procedura de vot s-a modificat pe ultima suta de metri

Comisia pentru libertati civile LIBE) din Parlamentul European s-a reunit miercuri pentru a vota candidatul care va fi sustinut pentru sefia Parchetului European, dupa ce cei trei - Laura Codruta Kovesi, Jean-Francois Bohnert si Andres Ritter - au.

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou la Parchet: A fost citata chiar in ziua in care Parlamentul European ia o decizie importanta privind desemnarea procurorului-sef european

Laura Codruta Kovesi a fost citata pentru ziua de 7 martie, la audieri, la Sectia speciala de investigare a magistratilor, in dosarul deschis dupa un denunt al lui Sebastian Ghita, informeaza G4.

Dan Barna: Votul din Parlamentul European pentru Laura Kovesi, nca o palma primita de PSD-ALDE de la partenerii externi

Votul din Comisia LIBE care o plaseaza pe Laura Codruta Kovesi pe primul loc pentru postul de procuror-sef european arata pentru intreaga Europa ca fosta sefa a DNA este un procuror profesionist si, de asemenea, este o palma primita de la partenerii externi de catre PSD-ALDE si de Guvernul care face de ras Romania, a declarat liderul USR, Dan Barna.

VIDEO Siegfried Muresan: Cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta n procesul de desemnare a Procurorului sef european

Audierea Laurei Codruta Kovesi si cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta din tot procesul de selectie a procurorului sef european, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

Parchetul European: Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Laura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Fosta sefa DNA a obtinut 26 de voturi, cu patru voturi peste cele 22 de voturi obtinute de candidatul francez,Francois Bohnert. Andres Ritter, procurorul german, a primit un singur vot.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )