Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Siegfried Muresan: Cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta n procesul de desemnare a Procurorului sef european

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Siegfried Muresan: Cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta n procesul de desemnare a Procurorului sef european

Audierea Laurei Codruta Kovesi si cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta din tot procesul de selectie a procurorului sef european, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, europarlamentarul liberal Siegfried Muresan. continuă pe Hotnews

Posibila amanare a audierii lui Kovesi in Parlamentul European. Siegfried Muresan (PNL): Socialistii si comunistii din comisia LIBE au contestat procedura

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan anunta ca socialistii din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European au contestat procedura audierii celor trei.

SIEGFRIED MURESAN: Kovesi a castigat in Comisia CONT, cu 12 voturi

Europarlamentarul Siegfried Muresan anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook, ca Laura Codruta Kovesi a castigat in Comisia CONT, cu 12 voturi. Candidatul din Franta s-a clasat pe locul al doilea, cu 11 voturi.

Tensiunile dintre cele doua state nucleare din Asia risca sa scape de sub control. Armata pakistaneza a doborat doua avioane militare indiene

Pakistanul a confirmat miercuri ca a intreprins lovituri aeriene in Kashmirul indian si a doborat doua avioane de lupta indiene in spatiul aerian pakistanez, pe fondul conflictului care continua sa escaladeze intre cele doua puteri nucleare vecine, transmit Reuters si AFP.

India a atacat Pakistanul. Tensiunile intre cele doua tari escaladeaza

Pakistanul a transmis marti ca a respins o scurta incursiune a fortelor aeriene ale Indiei deasupra asa-numitei Linii de control, care serveste de facto drept granita intre cele doua tari in Kashmir, in.

Maia Sandu: Nu vom recunoaste rezultatele alegerilor din cele doua circumscriptii deschise pentru Transnistria

Lidera PAS, Maia Sandu, a anuntat ca Blocul ACUM nu va recunoaste valabilitatea rezultatului alegerilor din 24 februarie, din cele doua circumscriptii deschise pentru locuitorii din Transnistria.

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

PDM, din nou acuza Blocul ACUM de incalcarea legislatiei, dupa ce Siegfried Muresan a indemnat cetatenii R.Moldova sa voteze Blocul ACUM

Partidul Democrat din Moldova solicita Comisiei Electorale Centrale sa intervina in cazul implicarii persoanelor care nu sunt cetateni ai Republicii Moldova in actiunile de agitatie electorala in favoarea Blocului electoral ACUM.

Situation_room la Antena 3. Ultimele detalii din Parlamentul European, inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi va fi audiata astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European, incepand cu ora 16. 30, ora Romaniei. Razvan Dumitrescu este in situation-room si va prezinta cele mai importante.

Dan Barna: Votul din Parlamentul European pentru Laura Kovesi, nca o palma primita de PSD-ALDE de la partenerii externi

Votul din Comisia LIBE care o plaseaza pe Laura Codruta Kovesi pe primul loc pentru postul de procuror-sef european arata pentru intreaga Europa ca fosta sefa a DNA este un procuror profesionist si, de asemenea, este o palma primita de la partenerii externi de catre PSD-ALDE si de Guvernul care face de ras Romania, a declarat liderul USR, Dan Barna.

EFECTELE OUG 7: Doua sectii din cadrul DNA raman fara conducere. CSM respinge orice delegari pentru sefii din DNA (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii respinge solicitarile privind prelungirea delegarilor in cazul sefilor din DNA, masura fiind o consecinta a intrarii in vigoare a OUG 7. Decizia a fost luata marti de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )