Libnet.ro
UNICEF

09:15

Laura Codruta Kovesi, prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Adevărul Adevărul,
Laura Codruta Kovesi, prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM.

Laura Codruta Kovesi, chemata la Inspectia Judiciara: Ce i s-a comunicat fostei sefe a DNA

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost chemata, marti, la Inspectia Judiciara, la o zi dupa ce si-a preluat noul loc de munca de la Parchetul General, informeaza Stiripesurse, citand surse.

Laura Codruta Kovesi, o noua zi de munca la Parchetul General. Ce a declarat fosta sefa DNA

In urma cu foarte putin timp, Laura Codruta Kovesi, a ajuns la Parchetul General, unde a inceput o noua zi de munca la Serviciul de indrumare si Control. Reporterii au asteptat-o pe fosta sefa DNA.

Laura Codruta Kovesi incepe munca la Parchetul General

Fosta sefa a DNA, procurorul Laura Codruta Kovesi, si-a inceput prima zi de munca in noul sau post de la Parchetul General. Ea isi va continua activitatea la Ministerul Public cel putin 6 luni.

Laura Codruta Kovesi, prima zi de lucru la Parchet dupa revocarea de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi se intoarce luni din concediu, insa nu ca sefa a procurorilor. Este prima zi de lucru la Parchetul General dupa ce a fost retrogradata si delegata de Augustin Lazar in functia de.

Laura Codruta Kovesi, prima zi de munca la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi incepe, luni, munca. Dupa ce a fost destituita din fruntea DNA, Kovesi va ocupa functia de sef al Compartimentului indrumare si Control din cadrul Parchetului General. Augustin Lazar i-a.

Guccifer, hackerul care a spart contul familiei fostului presedinte al SUA, din nou in fata procurorilor. Americanii cer extradarea sa (VIDEO)

Celebrul hacker Guccifer, pe numele sau adevarat Marcel Lazar Lehel, a ajuns din nou in fata procurorilor. Hackerul, inchis la penitenciarul Barcea pentru 7 ani, a fost adus cu salvarea la Curtea de Apel Alba.

Trump spune ca, cel mai probabil, se va ntlni din nou cu Kim Jong Un

Donald Trump a spus luni ca, cel mai probabil, se va intalni din nou cu Kim Jong Un, in acelasi timp aparandu-si eforturile de a convinge Coreea de Nord sa renunte la armele nucleare.

Uluitor! POMOHACI a comis-o din nou! A fost prins in PLOAIE! Satenii si-au facut cruce

Controversatul cantaret Cristian Pomohaci, fost preot dat afara din biserica dupa ce a fost implicat intr-un scandal sexual, a fost surprins in timpul unui spectacol sustinut la Ieud. Pomohaci nu a ratata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )