Libnet.ro
UNICEF

12:00

Laura Codruta Kovesi, chemata la Inspectia Judiciara: Ce i s-a comunicat fostei sefe a DNA

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi, chemata la Inspectia Judiciara: Ce i s-a comunicat fostei sefe a DNA

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost chemata, marti, la Inspectia Judiciara, la o zi dupa ce si-a preluat noul loc de munca de la Parchetul General, informeaza Stiripesurse, citand surse. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM.

Laura Codruta Kovesi, prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM.

Laura Codruta Kovesi, prima zi de munca la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi incepe, luni, munca. Dupa ce a fost destituita din fruntea DNA, Kovesi va ocupa functia de sef al Compartimentului indrumare si Control din cadrul Parchetului General. Augustin Lazar i-a.

Laura Codruta Kovesi, o noua zi de munca la Parchetul General. Ce a declarat fosta sefa DNA

In urma cu foarte putin timp, Laura Codruta Kovesi, a ajuns la Parchetul General, unde a inceput o noua zi de munca la Serviciul de indrumare si Control. Reporterii au asteptat-o pe fosta sefa DNA.

Laura Codruta Kovesi incepe munca la Parchetul General

Fosta sefa a DNA, procurorul Laura Codruta Kovesi, si-a inceput prima zi de munca in noul sau post de la Parchetul General. Ea isi va continua activitatea la Ministerul Public cel putin 6 luni.

Laura Codruta Kovesi, prima zi de lucru la Parchet dupa revocarea de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi se intoarce luni din concediu, insa nu ca sefa a procurorilor. Este prima zi de lucru la Parchetul General dupa ce a fost retrogradata si delegata de Augustin Lazar in functia de.

Judecator CSM acuza Inspectia Judiciara de scurgeri de informatii: Un site m-a avertizat ca sunt cercetat chiar inainte sa fiu instiintat oficial

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a reactionat dupa valul de stiri privind cercetarea unor magistrati de catre Inspectia Judiciara in urma unor sesizari sau autosesizari. Reactia vine dupa ce informatiile potrivit carora procurorii militari din dosarul 10 august fac obiectul unor verificari au fost prezentate de mass-media pe surse, iar ulterior confirmate de Inspectia Judiciara.

Procurorii care ancheteaza interventiei jandarmilor la protest, verificati de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara efectueaza verificari prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu si Bogdan Parlog, cei care au demarat ancheta in legatura cu modul de interventie al jandarmilor in timpul.

La sugestia ministrului Justitiei, Inspectia Judiciara s-a autosesizat cu privire la declaratiile procurorului Ionel Corbu

Inspectia Judiciara s-a autosesizat luni in cazul prim-procurorului militar Ionel Corbu, ce caracterizase interventia Jandarmeriei drept nejustificata. Actiunea institutiei vine la doar cateva ore dupa declaratiile ministrului Tudorel Toader, care afirmase ca doar IJ se poate pronunta daca procurorul s-a antepronuntat in acest caz.

Procurorii care ancheteaza violentele de la mitingul diasporei, verificati de catre Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a decis o ancheta privind procurorii care se ocupa de cercetarea violentelor ce au avut loc in Piata Victoriei la mitingul diasporei ce a avut loc pe 10 august. Potrivit unor surse.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )