Libnet.ro
UNICEF

14:00

Laura Codruta Kovesi, rasfatara de Augustin Lazar, la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, rasfatara de Augustin Lazar, la Parchetul General

Procurorul general, Augustin Lazar, o rasfata pe Laura Codruta Kovesi. Aceasta are la dispozitie un birou urias in sediul Parchetului General, in conditiile in care ceilalti sefi de servicii si procurori st. continuă pe Antena3

Cifrele care il fac praf pe Augustin Lazar. Procurorul General, explicatii halucinante despre anchete

Cand mergeti in instanta va intrebati daca judecatorul va va face dreptate, pentru ca justitia este infaptuita de judecatori. Dar, 66% dintre judecatorii din Romania au avut dosar penal la DNA.

Procurorul General luat in colimator de Tudorel Toader

Ministrul de Justitie, Tudorel Toader, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a initiat procedura de evaluare a activitatii manageriale depusa de Augustin Lazar in frunctia de Procuror General. Miscarea ministrului de resort a venit imediat dupa ce consilierul de stat Darius Valcov a publicat pe pagina sa de facebook un protocol secret incheiat intre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii, in anul 2016, act semnat de Augustin Lazar - in calitate de procuror general si Eduard Hellvig, directorul SRI.

Protocoalele dintre Parchetul General si SRI sunt nefiresti

Disputa dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader si Augustin Lazar, Procurorul General al tarii a continuat, ieri, cand au fost scoase din nou argumentele din partea ambelor tabere. Prima data, a aparut comunicatul Sectiei de Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii in care se spune ca magistratii au luat act cu ingrijorare de declaratiile publice ale ministrului justitiei din data de 27. 2018, potrivit carora Ministerul Public s-a indepartat treptat de la rolul constitutional pe care-l are . ), s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor cetatenesti. Conform comunicatului emis de CSM, declaratiile respective acrediteaza ideea ca procurorii isi desfasoara activitatea cu incalcarea cadrului legal si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor si reprezinta afirmatii grave la adresa justitiei din Romania.

Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader de minciuna. Public corespondenta cu ministrul Justitiei

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a facut luni o declaratie de presa, la sediul Parchetului General. Bine ati venit, din pacate intr-o perioada foarte sensibila pentru justitie si statul.

Tudorel Toader, dupa acuzatiile lui Augustin Lazar: Fiecare se exprima dupa cum ii dicteaza limitele de intelegere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa acuzatiile lui Augustin Lazar. Procurorul general l-a acuzatpe ministru de minciuna, intr-o conferinta de presa. La randul sau,.

Justitia decapitata pas cu pas. Augustin Lazar, pe urmele Codrutei Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedurile de demitere a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tactica este identica cu cea folosita in cazul Laurei Codruta Kovesi. Se incepe cu o evaluare a activitatii, se face un raport care va fi de fapt un rechizitoriu la adresa procurorului general al Romaniei, iar apoi se va solicita demiterea acestuia.

Justitia, decapitata pas cu pas. Augustin Lazar, pe urmele Codrutei Kovesi. Care e diferenta dintre cele doua situatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedurile de demitere a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tactica este identica cu cea folosita in cazul Laurei Codruta Kovesi.

100 de minute. Legatura dintre Augustin Lazar si Rezist

Alessandra Stoicescu a prezentat, luni, la 100 de minute, dovada care il leaga pe Procurorul General, Augustin Lazar de protestele Rezist. Am aflat ca Parchetul are protocoale semnate si cu mai multe.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Evaluarea procurorului general nu e o forma de presiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )