Libnet.ro
UNICEF

19:15

Laura Cosoi a nascut al doilea copil pe 15 august. Ce anunt a facut astazi. Val de reactii pe internet

Playtech Playtech,
Laura Cosoi a nascut al doilea copil pe 15 august. Ce anunt a facut astazi. Val de reactii pe internet

Asa cum va anuntam ieri, pe 15 august, Laura Cosoi a devenit mamica pentru a doua oara, aducand pe lume o scumpete de fetita, careia i-a pus numele de Vera. in zi Sfanta, a venit pe lume Vera Laura Cosoi si Cosmin Curticapean formeaza un cuplu, stabil spun apropiatii celor doi, inca din 2015, avand . continuă pe Playtech

Laura Cosoi a nascut al doilea copil. Prima poza cu fiica ei. Ce nume are

Laura Cosoi, prima mare dragoste a celebrului Smiley, din 2015 traieste o poveste, aproape perfecta, de dragoste cu Cosmin Curticapean. Cei doi sunt casatoriti din 2015 si formeaza, cel putin din declaratiile divei, o familie fericita. Laura Cosoi mamica pentru a doua oara Au trecut cinci ani de cand Laura a spus Da celui ce .

Laura Cosoi a nascut. Actrita si-a anuntat fanii printr-o postare pe Instagram

Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a doua sa fetita, alegand si de aceasta data nasterea pe cale naturala. Vedeta a facut marele anunt prin intermediul unei fotografii pe contul de socializare.

Laura Cosoi a nascut sambata si a publicat deja o poza cu fetita de numai 2 zile (FOTO)

Laura Cosoi a adus pe lume o fetita, in cursul zilei de sambata, 15 august. Micuta Vera este noul membru al familiei vedetei, iar ea s-a nascut chiar de Sfanta Maria. Recent, actrita a postat pe Instagram.

Laura Cosoi a nascut. Cum a fost evolutia sarcinii!

Weekend-ul ce tocmai s-a incheiat a fost unul plin de bucurie pentru Laura Cosoi si familia ei. Actrita a devenit pentru a doua oara mamica, dand nastere unei fetite perfect sanatoase. Iata cum a fost evolutia sarcinii! .

15 AUGUST, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1328 de cazuri noi

Pana astazi, 15 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 69. 374 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 334 pacienti au fost declarati vindecati si 7. 814 pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Horoscop sambata, 15 august 2020. Zodia care primeste bani si isi rezolva problemele

Horoscopul zilei de sambata, 15 august, anunta ca astrele nu sunt foarte prietenoase astazi si mai multe zodii ar putea trece prin momente delicate, fie din plan financiar, ori emotional. Horoscop sambata, 15 august Berbec Nativii din Berbec, pe plan financiar, pot intampina un esec. O suma mare de dat sau o afacere nereusita, .

Coronavirus in Romania, 15 august 2020. Bilant ingrijorator in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 15 august 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernul a anuntat, astazi, ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 328 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus.

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pe 15 august, de Sfanta Maria! Maica Domnului iti va veni in ajutor

Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului are loc in fiecare an pe 15 august si este o zi deosebit de importanta pentru crestinii din lumea intreaga. in aceasta zi sfanta este bine sa nu muncim, sa ne odihnim si sa reflectam la viata noastra. De asemenea, pentru a primi ajutor de la Maica Domnului, preotii recomanda rostirea rugaciunii de mai jos.

Adormirea Maicii Domnului, semnificatia sarbatorii din 15 august. Ce e interzis sa faci, unde se pun florile care se culeg

Crestinii marcheaza la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare, una dintre cele mai mari sarbatori din an. Maica Domnului este si ocrotitoarea marinarilor. De aceasta zi, considerata hotarul dintre vara si iarna, sunt legate multe traditii, obiceiuri si superstitii care pot fi intalnite si astazi in diverse zone ale tarii.

Laura Cosoi a devenit mama pentru a doua oara. Vedeta a dezvaluit cum o va chema pe mezina familiei (FOTO)

Laura Cosoi a devenit mamica pentru a doua oara. in cursul zilei de sambata, 15 august, aceasta si-a instiintat fanii ca surioara Ritei s-a nascut si ca ea si Cosmin Curticapean au devenit parinti din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )