Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

B1 B1,
Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost. continuă pe B1

PNL depune azi motiunea de cenzura. Orban: Prima optiune sunt anticipatele

PNL va depune marti motiunea de cenzura, liberalii sustinand ca prima optiune in cazul in care aceasta va trece sunt alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa politica in acest sens, PNL isi asuma guvernarea, a declarat Ludovic Orban.

Motiunea de cenzura citita in Parlament. Sala este aproape goala. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

PARLAMENT: Motiunea de cenzura - citita in plenul reunit

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi dimineata, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata saptamana viitoare, pe 10 octombrie.

Eurodeputatul Bellamy (PPE) ameninta cu blocarea candidatilor la Comisia Europeana care sunt anchetati de justitie, dupa respingerea comisarului ungar

Presedintele delegatiei franceze in grupul PPE dreapta) din Parlamentul European, Francois-Xavier Bellamy, a amenintat ca va bloca nominalizarile de candidati in viitoarea Comisie Europeana care sunt obiectul unor anchete judiciare, dupa ce eurodeputatii au respins luni candidatul ungar, scrie AFP.

Curs valutar BNR marti, 1 octombrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei pune la dispozitie romanilor un nou curs valutar. Noile cotatii pentru azi, 1 octombrie, vor putea fi disponibile pe site-ul oficial BNR, dar si aici, de la orele 13:15. Iata evolutia monedelor de circulatie si schimbarile Indicelui Robor. Curs valutar BNR marti, 1 octombrie Banca Nationala a Romaniei va urma sa .

Mutare strategica PSD. Cand va fi votata motiunea de cenzura in Parlament

Scandalul motiunii de cenzura este departe de a se fi terminat. Opozitia a depus marti motiunea, iar.

Numar record de turisti romani in Germania. Care sunt destinatiile preferate

Germania a fost una dintre destinatiile europene preferate de turistii romani in 2018, inregistrand un numar record de innoptari, peste 1. Zonele turistice preferate de romani sunt Bavaria, landul Baden-Wurttemberg si Renania de Nord .

Buget 2020. Problemele din buget de care sunt constienti toti economistii, desi nimeni nu stie inca cum va arata Bugetul

Desi mai toate tarile vest-europene au deja draftul de Buget pe anul viitor pe care il dezbat de zor, Romania nu se grabeste sa pregateasca acest document fundamental pentru economia tarii. Prinsi intre cancan-uri politice si motiuni, ai nostri inca asteapta prognoza d-lui Ghizdeanu de la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, care aproape sigur va certifica faptul ca ne asteapta un nou an de crestere economica record. Prognoza va veni intr-un moment in care nu se stie ce Guvern va fi la Palatul Victoria, astfel ca discutiile despre cum va arata bugetul pe anul viitor se vor finaliza ca de obicei, anul viitor. Chiar daca in acest moment Bugetul pe 2020 e o totala necunoscuta, cateva date sunt sigure. Si asta nu e o veste buna.

Teodorovici anunta bonificatii pentru firmele care sunt cu taxele la zi

Firmele care se conformeaza voluntar si in ultimii 3 ani si-au platit obligatiile trebuie sa aiba un stimul, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei discutii avute in Consiliul Economic si Social.

Moscova va folosi arme hipersonice: iata care sunt ultimele rachete ale lui Putin

Se pare ca Marina Rusa va fi prima care va avea onoarea sa inaugureze cel mai temut sistem de arme de pe pamant: rachetele hipersonice. Potrivit unei analize publicate de Forbes, Kremlinul intentioneaza sa inarmeze una dintre ultimele sale nave submarine, Kazan, cu un sistem de arme care este definit ca fiind imposibil de oprit si pe care nici macar americanii nu il detin, scrie Rador, citans Il Giornale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )