Libnet.ro
UNICEF

01:05

PICA SAU NU Guvernul Dancila? Carmen Harra SPUNE ADEVARUL in urma MOTIUNII DE CENZURA! Dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

B1 B1,
PICA SAU NU Guvernul Dancila? Carmen Harra SPUNE ADEVARUL in urma MOTIUNII DE CENZURA! Dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie, poate duce la disparitia Guvernului Dancila! DOAMNE, DUMNEZEULE! S-A AFLAT BOALA DE CARE SUFERA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A SPUS ADEVARUL! SANSELE SUNT MINIME. continuă pe B1

Teodorovici: Nu mai cresc pensiile, daca vine altcineva la guvernare. Daca pica Guvernul Dancila vor fi taieri

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si-a exprimat miercuri indignarea fata de motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila, sustinand ca, in cazul in care aceasta va trece, anul viitor nu vor mai creste pensiile, asa cum a promis PSD.

CINE VA CASTIGA ALEGERILE PREZIDENiALE in Romania? CARMEN HARRA, dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Carmen Harra a revenit in tara pentru a-si lansa albumul Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara.

SOC in TELEVIZIUNE! Imagini bomba cu Bursucu si CARMEN HARRA! Teo Trandaf i-a prins iN FAPT

Aparitie surprinzatoare in emisiunea prezentzata la Kanal D de Teo Trandafir. Celebra prezicatoare si cantareata Carmen Harra a fost unul dintre invitatii speciali.

CLARVAZATOAREA Carmen Harra A REVENIT iN MUZICA, la 64 de ani! IMAGINI iN EXCLUSIVITATE de la lansarea NOULUI ALBUM! UITE CUM CANTA! (GALERIE FOTO, VIDEO)

Carmen Harra a revenit in Romania, cu ocazia lansarii albumului Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara.

CE SURPRIZE NE REZERVA VIITORUL? Clarvazatoarea Carmen Harra RUPE TACEREA despre ROMANIA! Anunt iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Clarvazatoarea Carmen Harra, aflata in Romania pentru promovarea noului sau album, Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara, a dezvaluit, in exclusivitate pe.

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost.

Opozitia, pregatita sa darame guvernul Dancila

Documentul, intitulat Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, are 237 de semnaturi de la parlamentari de Opozitie, dar si de la PSD, conform liderului liberalilor Ludovic Orban. Pentru ca motiunea de cenzura sa fie adoptata de Parlament sunt necesare 233 de voturi. Este pentru prima oara in guvernarea PSD cand o motiune de cenzura are mai multe semnaturi decat numarul de parlamentari necesar pentru caderea guvernului.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. Pentru ca guvernul sa fie dat jos, este nevoie de 233 de.

LIVETEXT Senatorul PNL Florin Citu citeste motiunea de cenzura in plen. Noile calcule arata ca Guvernul poate fi demis

Motiunea de cenzura a fost citita azi in plenul reunit al Parlamentului, votul urmand a fi dat joia viitoare. Noile calcule parlamentare arata ca Opozitia va strange numarul necesar de voturi pentru a demite Guvernul Dancila.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )