Libnet.ro
UNICEF

08:47

Lazea, BNR: Impozitul pe proprietate din Romania este printre cele mai mici din Europa

Adevărul Adevărul,
Lazea, BNR: Impozitul pe proprietate din Romania este printre cele mai mici din Europa

Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea, considera ca va fi necesara si o anumita crestere a ratelor de impozitare, in conditiile in care, de exemplu, impozitul pe proprietate, in Romania, este printre cele mai mici din Europa. continuă pe Adevărul

VALENTIN LAZEA: Va fi necesara si o anumita crestere a ratelor de impozitare

Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea, considera ca va fi necesara si o anumita crestere a ratelor de impozitare, in conditiile in care, de exemplu, impozitul pe proprietate, in Romania, este printre cele mai mici din Europa, conform Agerpres.

Vedeta din Romania care s-a imbogatit in pandemie. Si-a luat 2 apartamente in Dubai

Denisa Tanase s-a lansat de mica in industria muzicala, alaturi de sora sa, Raluca Tanase, formand grupul Bambi. Desi muzica i-a fost inceput, de ea se mai ocupa acum doar printre altele, alegand o alta traiectorie profesionala: afacerile. A fost tare inspirata, caci ii lucrurile stralucesc in acest plan. Oficial ii merge bine. Denisa Tanase .

Ungurii, revoltati dupa aceasta lege data de Romania. Este uimitor si trist

Se pare ca relatiile dintre Ungaria si Romania sunt iarasi tensionate. Vecinii nostri maghiari se revolta dupa ce Ziua Trianonului a fost declarata sarbatoare in Romania. arpad Janos Potapi, condamna faptul ca presedintele Klaus Iohannis a aprobat legea prin care Ziua Trianonului este declarata sarbatoare in Romania. Ungurii sunt revoltati dupa aceasta lege data de .

Localitatea din Romania unde ajungi doar pe scara. Care este explicatia inedita

Romania este o tara misterioasa, plina de contraste cu orasele si satele vibrante. Multe par blocate intr-o urzeala de timp minunat de nostalgica. in Romania padurile dense primitive ofera adapost lupilor si ursilor, dar si oamenilor, unii izolati de restul societatii. Un astfel de loc este si catunul Inelet. Satul Inelet din Caras-Severin, un loc .

Are 38 de ani si a fost desemnat sa coordoneze campania de vaccinare anti-COVID din Romania. Cine este medicul Valeriu Gheorghita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in timpul conferintei de presa de marti, ca medicul Valeriu Gheorghita va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania. El are 38 de ani, iar din 2012.

Vedeta din Romania care si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV

In cadrul unui interviu vedeta povesteste cum si-a salvat fratele mai mic din banii pe care i-a castigat la imi place dansul, dupa ce acesta a fost electrocutat intr-un tren si a ajuns la spital. Si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV Este vorba despre Stefan Rebeja, care este cunoscut de .

Alianta Pacientilor Cronici din Romania, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Sistemul de sanatate este o rana deschisa, asemeni unei arsuri profunde si invadata de viermi

Alianta Pacientilor Cronici din Romania a transmis un mesaj transant despre problemele grave din sistemul de sanatate romanesc dupa tragedia care a avut loc la Piatra Neamt. Aceasta condamna ferm.

Vedeta din Romania a fost data afara din casa dupa ce l-a inselat. Culisele unui caz uluitor

O vedeta din Romania a fost data afara din casa de iubit dupa ce a aflat ca l-a inselat. Este vorba despre dansatoarea de muzica orientala, Jasmine. Aceasta ar fi plecat din casa iubitului milionar cu ce a venit, cu niste mobila si cu niste flori. Dansatoarea Jasmine, data afara din casa de iubitul milionar .

Zona din Romania recomandata de National Geographic pentru vacante de familie in 2021

Lumea inconjuratoare este plina de minuni, chiar daca sunt greu de atins. in timp ce pandemia a oprit calatoriile, nu a linistit curiozitatea oamenilor. intr-un top al celor mai frumoase zone din lume, realizat de National Geographic, Transilvania ocupa un loc fruntas. Realitatea intr-o zona renumita pentru fantezie National Geographic s-a gandit sa faca un .

Victor Ponta cere redeschiderea scolilor din Romania: Criza educatiei va tine o generatie

Fostul prim-ministru, Victor Ponta este de parere ca scolile din Romania ar trebui sa ramana deschise. Unitatile de invatamant au trecut in scenariul online in urma cu doua saptamini, odata cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )