Libnet.ro
UNICEF

22:30

Zona din Romania recomandata de National Geographic pentru vacante de familie in 2021

Playtech Playtech,
Zona din Romania recomandata de National Geographic pentru vacante de familie in 2021

Lumea inconjuratoare este plina de minuni, chiar daca sunt greu de atins. in timp ce pandemia a oprit calatoriile, nu a linistit curiozitatea oamenilor. intr-un top al celor mai frumoase zone din lume, realizat de National Geographic, Transilvania ocupa un loc fruntas. Realitatea intr-o zona renumita pentru fantezie National Geographic s-a gandit sa faca un . continuă pe Playtech

Producatorii de jocuri video din Romania lanseaza o platforma educativa pentru parinti

Trei sferturi dintre copiii cu varste intre 6 si 15 ani utilizeaza jocuri video, in vreme ce doar 1 din 5 parinti folosesc optiunile de control parental si numai 2 treimi dintre acestia au auzit de sistemul de rating de varsta PEGI, arata studiul european Gametrack. in contextul pandemiei, perioada in care timpul alocat jocurilor video a crescut, Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri din Romania RGDA) vine in intampinarea nevoii parintilor de a relationa cu copiii lor in ceea ce priveste jocurile video si de a-i ghida pe acestia catre jocuri potrivite varstei.

Colegiul Medicilor din Romania: Nu avem destule paturi pentru marii arsi, muncim in spitale vechi

In contextul incendiului masiv care a avut loc in sectia de ATI, a Spitalului de urgenta Piatra Neamt, Colegiul Medicilor din Romania trage un semnal de alama cu privire la lipsa dotarilor din spitalele din Romania.

Transilvania, in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021

Transilvania este inclusa in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021 - descoperirea realului intr-un taram celebru pentru fantezie.

Transilvania, in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021

Regiunea Transilvania este inclusa in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021.

Transilvania este inclusa in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021

Regiunea Transilvania este inclusa in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021, care a fost lansata marti si cuprinde cinci categorii: sustenabilitate, familie, natura,.

Transilvania, in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021

Regiunea Transilvania este inclusa in lista National Geographic a destinatiilor de vacanta pentru familie in 2021, potrivit News.

Grupul MedLife sprijina sistemul medical din Romania, procesand la nivel national in laboratoarele sale zeci de mii de analize pentru DSP

Anul 2020 a venit cu un context epidemiologic unic. Lupta cu virusul continua, iar MedLife s-a mobilizat si s-a adaptat noilor conditii, alocand resurse importante pentru a sustine sistemul sanitar din Romania, oferind sprijin autoritatilor de sanatate publica, pentru a face cat mai multe teste si a incetini astfel raspandirea bolii, prin intermediul celor 33 de laboratoare si peste 200 de puncte de recoltare din tara.

Artist din Romania, amenintat cu amenda de politie. Viata lui era in pericol, dar organelor nu le-a pasat

Situatie halucinanta. Un artist din Romania a fost amenintat cu amenda de politie pentru ca iesise din casa dupa ora 23:00. Desi viata lui era in pericol, oamenilor legii nu le-a pasat. Momente cumplite pentru un artist roman Armin Nicoara a trait momente cumplite seara trecuta. Artistul a fost amenintat cu amenda de politie, in .

Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute. Politia isi bate joc de romani

Organele de politie impreuna cu angajati ai mai multor institutii au efectuat mi multe controale pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus in Bihor. in urma acestora, peste 400 de persoane au fost sanctionate. Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute Politia Bihor a transmis duminica printr-un comunicat ca, in ultimele 24 de .

Zitec lanseaza Ghidul de Digitalizare dedicat primariilor din Romania

Zitec continua promovarea digitalizarii institutiilor publice si lanseaza Ghidul Esential pentru Digitalizarea Primariei, un set extins de recomandari pentru reducerea birocratiei, eliminarea cozilor si eficientizarea activitatii primariilor din Romania, realizat de echipa Regista. ro, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )