Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban acuza guvernul demis ca face angajari pe toate posturile vacante din institutii publice pentru a-si fixa oamenii pe posturi

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban acuza guvernul demis ca face angajari pe toate posturile vacante din institutii publice pentru a-si fixa oamenii pe posturi

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza Guvernul demis ca organizeaza concursuri in institutii publice pe posturi care fie au fost vacante, fie au fost ocupate prin delegare, scopul fiind, in opinia lui Orban, acela ca PSD sa isi fixeze clientela politica pe posturi. Liderul PNL anunta in aceste conditii ca viitorul Guvern va da OUG pentru reorganizarea ministerelor si va anula concursurile organizate fara respectarea legii. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Ramasitele guvernului demis fac prostii in fiecare zi. Este o operatiune de fixare a clientelei PSD la butoane (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in perioada in care PSD mai ramane la guvernare, social-democratii isi plaseaza clientela politica i.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care se desfasoara astazi la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Klaus Iohannis chiar are guvernul sau. Lista completa a ministrilor pe care i-a impus-o lui Ludovic Orban

Klaus Iohannis se poate lauda cu faptul ca primeste ceea ce si-a dorit, timp de patru ani, dupa ce a impus mai multe nume, care in viziunea sa vor trebui sa apara in noul cabinet. Lista e una cuprinzatoare si deja sunt facute toate demersurile necesare pentru ca respectivele propuneri sa si fie puse in .

Programul de guvernare al PNL. Ce promite Ludovic Orban ca va face, daca intra la guvernare

A fost anuntat programul de guvernare al Partidului National Liberal, iar toata lumea este curioasa vizavi de propunerile Guvernului Orban. Ce aduce nou premierul Romaniei? Program de guvernare al PNL. Ce promite Guvernul Orban? Proaspatul premier al Romaniei le-a prezentat colegilor din cadrul Biroului National documentul oficial pe care va urma sa-l depuna la Parlament.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

Barna critica guvernul Ludovic Orban: Verigi unde ar putea sa existe alternative

Dan Barna este in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza retinerea sa de a-si manifesta entuziasmul pentru Guvernul propus de Ludovic Orban. Pentru a deveni un Guvern legitim, Ludovic Orban are nevoie de sustinerea USR in parlament. Din pacate, aceasta va veni mai greu .

SONDAJ Ce asteptari aveti de la guvernul minoritar propus de Ludovic Orban?

Liberalii premierului desemnat Ludovic Orban au facut, joi, publice lista ministrilor si programul de guvernare, ce include 12 masuri urgente. Guvernul Orban trebuie sa primeasca votul Parlamentului inainte sa-si preia atributiile. Sondaj HotNews. ro: Ce asteptari aveti de la guvernul minoritar propus de Ludovic Orban?.

Ludovic Orban spune ca PNL conteaza pe 234 de voturi. Guvernul are nevoie de 233 pentru a trece de Parlament

Liderul PNL Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi pentru sustinerea Guvernului sau in Parlament, el declarand duminica seara ca, in afara celor 225 de voturi ale formatiunilor care au declarat explicit ca sustin Guvernul, mai are angajamente de vot din partea a inca cel putin 9 parlamentari, in conditiile in care sunt necesare cel putin 233.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Cine este Raluca Turcan, propunerea de vicepremier din guvernul Ludovic Orban

La 15 ani dupa ce a intrat in politica mare, Raluca Turcan isi vede implinit visul cu ochii. E pe cale sa devina vicepremier in Guvernul Ludovic Orban, sigur daca cabinetulva trece de votul Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )