Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lectia oferita de oamenii din Deveselu care l-au votat pe primarul mort de COVID-19

Antena3 Antena3,
Lectia oferita de oamenii din Deveselu care l-au votat pe primarul mort de COVID-19

Desi intreaga tara a considerat nebuneasca sau complet lipsita de sens vointa oamenilor din Deveselu care, in mod inexplicabil, l-au votat pe fostul primar, intre timp mort dupa ce s-a infectat cu COVID-19, in spatele acestei decizii se afla un motiv foarte bine intemeiat. continuă pe Antena3

Primarul din Deveselu, mort in urma cu doua saptamani, a fost reales in functie

Ion Aliman, primarul din Deveselu, judetul Olt, mort in urma cu doua saptamani dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a fost reales in functie. Oamenii din Deveselu l-au votat pe Aliman, cu toate ca stiau ca acesta a murit. Astfel, primele rezultate arata ca primarul care a murit a castigat un nou mandat.

Viceprimarul din Deveselu: Si eu l-am votat pe primarul mort. Nu mi se pare absolut deloc bizar

Nicolae Dobre, viceprimarul localitatii Deveselu, unde alegerile au fost castigate cu aproape 64% de primarul Ion Aliman, decedat acum 10 zile, spune ca si el l-a votat si ca nu i se pare deloc bizara aceasta situatie.

VIDEO Zeci de locuitori din Deveselu s-au dus la mormantul primarului care a castigat alegerile desi a murit acum zece zile: Sa stiti ca o sa fiti mandru de noi

Mai multi locuitori din Deveselu s-au dus, dupa inchiderea urnelor, la mormantul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai multe voturi la alegerile locale de duminica, desi a murit in urma cu zece zile de Covid-19.

Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

Singapore este prima tara din lume care foloseste verificarea faciala in sistemul national de evidenta a populatiei, pentru a oferi acces atat la serviciile private, cat si la cele guvernamentale, potrivit BB.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi. Asta trebuie sa consume romanii, zilnic

Care sunt ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi si ce trebuie sa consume zilnic romanii, afli din articolul urmator. De precizat este ca amestecul de bicarbonat de sodiu cu lamaie este considerat un leac universal. Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi Un pahar cu apa in care adaugam putin .

VIDEO. Alegatorii din Deveselu s-au bucurat de victorie la mormantul primarului reales

Mai multi locuitori din comuna Deveselu au mers duminica noapte in cimitir dupa ce l-au votat pe Ion.

Un mort a castigat primaria din Deveselu

Fostul primar Ion Aliman PSD) al comunei Deveselu din Olt, comunitate care gazduieste scutul americ.

PSD inca face campanie pentru candidatul sau din Deveselu. Ion Aliman e mort de aproape doua saptamani

In Deveselu e promovat si acum, chiar in zi de alegeri, candidatul PSD. Asta nu ar fi o noutate, caci abateri de acest fel se intregistreaza in mai multe localitati din tara. Ciudat aici este ca Ion Aliman,.

Zona din Romania care a fost laudata de Euronews. Jurnalistii straini sunt impresionati de ce au gasit acolo

Frumusetile Romaniei au fost, deseori, promovate in mass-media internationala, iar recent a venit randul postului Euronews sa ne laude si sa prezinte cateva dintre atractiile care merita sa fie cunoscute la nivel mondial. Mai exact, jurnalistii straini au descoperit Maramuresul, regiune pentru care au doar cuvinte de lauda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )