Libnet.ro
UNICEF

14:45

Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

B1 B1,
Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

Singapore este prima tara din lume care foloseste verificarea faciala in sistemul national de evidenta a populatiei, pentru a oferi acces atat la serviciile private, cat si la cele guvernamentale, potrivit BB. continuă pe B1

Tara din Europa care foloseste caini antrenati pe aeroport pentru a depista pasagerii infectati cu coronavirus

Caini antrenati sa identifice persoanele infectate cunoul coronavirus de tip SARS-CoV-2 au inceput sa activeze pe aeroportul Vantaa din capitala finlandeza Helsinki, au anuntat joi autoritatile,.

KELEMEN HUNOR: Nu va renunta nicio tara din lume la alegeri din cauza pandemiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a incurajat oamenii sa mearga la vot, pe 27 septembrie, sustinand ca nu exista riscul de imbolnavire in ziua alegerilor, daca sunt respectate regulile sanitare, transmite Agerpres.

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Cea mai horror padure din lume e in Romania. Turistii vin sa vada cel mai infricosator loc de pe planeta

Cea mai horror padure din lume este in Romania! Este o padure invaluita in legende si este situata la mai putin de cinci kilometri de centru municipiului Cluj-Napoca. Ea ii fascineaza pe turistii dornici de o plimbare, dar si de aventura. Cea mai horror padure din lume e in Romania! Publicatii din Statele Unite ale .

CTP ii doreste tot binele din lume profesorului care a sfatuit elevii sa nu poarte masti: L-as trimite la cimitir

Un scandal urias a explodat, dupa ce un profesor din Oradea s-a filmat intr-o sala de curs in timp ce instiga elevii sa nu poarte masti la scoala, numindu-i niste animalute intr-un tarc. Pe langa politie, Cristian Tudor Popescu, Klaus Iohannis si alte autoritati au criticat dur comportamentul simpatizantului miscarii fara masca. Profesor din Oradea, .

Mexic: Cel mai gras om din lume in 2017 a invins coronavirusul

Desemnat cel mai gras om din lume in 2017 de Guinness World Records, mexicanul Juan Pedro Franco, care de atunci a slabit aproape 400 de kilograme, a reusit sa invinga Covid-19 contractat in urma cu o luna, potrivit AFP.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi. Asta trebuie sa consume romanii, zilnic

Care sunt ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi si ce trebuie sa consume zilnic romanii, afli din articolul urmator. De precizat este ca amestecul de bicarbonat de sodiu cu lamaie este considerat un leac universal. Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi Un pahar cu apa in care adaugam putin .

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )