Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit:. continuă pe Wall-Street Ro

GALERIE FOTO Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West point-ul, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit: isi va continua munca, acum in calitate de sublocotenent al armatei romane.

FOTO Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit: isi va continua munca, acum in calitate de sublocotenent al Armatei Romane.

Felicitari! Ati castigat un premiu de 10.000 de euro. O femeie din Petrosani, inselata de trei ori in aceeasi zi

O femeie din Petrosani a sesizat Politia dupa ce a fost inselata de trei ori in aceeasi zi, de trei barbati care au sunat-o si, prezentandu-se drept reprezentanti ai unei firme de telefonie, i-au cerut, in.

O femeie din Petrosani a fost inselata prin telefon de trei ori in aceeasi zi

O femeie din Petrosani a sesizat Politia dupa ce a fost inselata de trei ori in aceeasi zi, de trei barbati care au sunat-o si i-au cerut in total peste 8. 000 de lei, spunandu-i ca in schimb va primi un.

O femeie din Petrosani a fost inselata prin telefon de trei ori in aceeasi zi. Prejudiciul este de peste 8000 de lei

O femeie din Petrosani a sesizat Politia dupa ce a fost inselata de trei ori in aceeasi zi, de trei barbati care au sunat-o si, prezentandu-se drept reprezentanti ai unei firme de telefonie, i-au cerut, in total, peste 8. 000 de lei, spunandu-i ca in schimb va primi un premiu, relateaza Mediafax.

S-a lansat ANTENA PLAY.RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania

Luni seara, la ora 20:00, s-a lansat ANTENA PLAY. RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania. Veti descoperi 5 canale live, 6 canale exclusive, peste 200 de show-uri si cele mai tari.

Arta din Romania, in colectia Familiei Regale Britanice.

In cadrul recentei vizite efectuate in Romania, Printul Edward al Marii Britanii si Printesa Sophie au vizitat Centrul Multidisciplinar de Interventii al Asociatiei Invingem Autismul. Aici, Altetele Lor Regale au interactionat cu copiii, au asistat la una dintre activitatile lor de socializare din cadrul proiectului Dupa-amieze vesele si au discutat cu reprezentanti ai organizatorilor si partenerii lor, despre nevoile persoanelor cu autism din Romania. La finalul vizitei, Principele Edward, .

54% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in a gasi personal cu abilitatile potrivite

54% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in a gasi personal cu abilitatile potrivite, arata rezultatele celui de-al saselea studiu privind Deficitul de Talente, conform unui comunicat emis de ManpowerGroup Romania.

Presedintele Societatii de Neurologie din Romania : Folosirea excesiva a calculatorului si a telefonului mobil duce la amputare afectiva

Folosirea excesiva a calculatorului si a telefonului mobil, fara un echilibru intre activitatile fizice si mentale, duce la instrumentalizarea oamenilor, deformarea creierului si amputarea afectiva a generatiilor viitoare, a declarat, luni, profesor doctor Dafin Muresanu, presedintele Societatii de Neurologie din Romania SNR) si al Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplesticitatii SSNN). Daca nu exista un echilibru intre anumite tipuri de activitate, este ca si in plan fizic - daca ajungi sedentar, se restructureaza tot organismul. Daca ai numai un anumit tip de activitate si nu combini tipurile de activitate si la nivelul creierului, creierul se deformeaza, de fapt, a spus Dafin Muresanu.

Wizz Air a depasit pragul de un milion de pasageri pe doua rute de pe reteaua din Romania

Wizz Air anunta ca a depasit pragul de un milion de pasageri pe doua rute de pe reteaua disponibila din Romania, se arata intr-un comunicat de presa.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )