Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dupa 23 de ani, Romania da din nou CEA MAI BUNA jucatoare de ping pong din Europa

B1 B1,
Dupa 23 de ani, Romania da din nou CEA MAI BUNA jucatoare de ping pong din Europa

O romanca a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa. Bernadette Szocs a castigat competitia dupa ce a invins-o cu 12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7 pe L. continuă pe B1

Performanta fantastica. Dupa 23 de ani, Romania da din nou cea mai buna jucatoare de ping pong din Europa

Sportul romanesc are din nou motive de mandrie dupa ce o sportiva a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa.

Wall Street, inceput de saptamana cu emotii. Indicele Dow Jones, cea mai scazuta valoare din 2008

Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scadere de 1. 175 de puncte, cea mai mare dupa criza financi.

Subiectele zilei: La 23 de ani, am plecat din Romania dupa ce am pus un pariu cu mine insumi: Daca in 10 ani astia reusesc totusi sa faca o autostrada, sa fie pierderea mea!;Romanul care a construit o salina artificiala pentru a-si trata fiica. Mii de pa

Omul cu lant gros de aur. Am discutat cu unul dintre politistii pedofili identificati de DIICOT. Procurorul general a recunoscut ieri ca dosarul politistilor, procurorilor si. Toate momentele in care politicienii ti-au promis metrou in Drumul Taberei si ti-ai luat teapa. Investitia asta trebuia sa fie gata in 2015. Nu numai ca nu e gata, dar.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe seful SPP: Isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje

Liviu Dragnea a lansat, duminica seara, la Romania TV, un nou atac la adresa sefului Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, sustinand ca aceata avea o practica foarte nociva: isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje.

Procurorul Mihaiela Iorga: imi pare rau ca nu m-am retras mai devreme din dosarul Microsoft, au existat constrangeri pe care nu le pot dovedi. invinovatirea mea a fost, probabil, cea mai simpla metoda de a explica esecul lui

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, in cazul careia DNA a sesizat Inspectia Judiciara in legatura cu instrumentarea dosarului Microsoft, in care pentru sapte ministri a fost dispusa clasarea cauze, a declarat, vineri seara, la B1 TV, ca regreta ca nu s-a retras mai devreme din acest dosar, intrucat ar fi existat constrangeri pe care nu le poate dovedi si ca, probabil, cea mai simpla explicatie pentru esecul acestuia a fost invinovatirea sa.

Procurorul Mihaiela Iorga: Imi pare rau ca nu m-am retras mai devreme din dosarul Microsoft, au existat constrangeri pe care nu le pot dovedi. Invinovatirea mea a fost, probabil, cea mai simpla metoda de a explica esecul lui

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, in cazul careia DNA a sesizat Inspectia Judiciara in legatura cu instrumentarea dosarului Microsoft, in care pentru sapte ministri a fost dispusa clasarea cauze, a declarat, vineri seara, la B1 TV, ca regreta ca nu s-a retras mai devreme din acest dosar, intrucat ar fi existat constrangeri pe care nu le poate dovedi si ca, probabil, cea mai simpla explicatie pentru esecul acestuia a fost invinovatirea sa, anunta news. ro.

Locul in care se bea cea mai buna bere din lume

Cafeneaua In de Verzekering tegen de Grote Dorst din Eizeringen Lennik, Brabantul Flamand), Belgia, a fost desemnata de site-ul specializat RateBeer ca fiind cel mai bun local din lume unde se degusta.

Lectie de la Harvard: Cum a reusit cea mai veche afacere din lume sa se salveze de la disparitie

Scaderea cererii de hartie a lovit Stora Enso cea mai veche firma din lume, datand din 1288 65506; care pana in 2011 a concediat peste o treime din cei 30. 000 de angajati ai sai.

Masinile electrice vor face parte din viata noastra mai devreme si in volume mai mari decat ne asteptam

Enel, cea mai mare companie de utilitati din Europa, pregateste infrastructura necesara, serviciile de alimentare si dezvolta tehnologiile necesare retelelor pentru reincarcarea autovehiculelor electrice, Francesco Starace, director general al grupului italian Enel, declarand, pentru Bloomberg, ca grupul va construi instalatii de reincarcare pentru autovehiculele electrice nu doar in Italia, ci si in Spania si in America de Sud, unde grupul este prezent.

Judetul in care exista o traditie a mamelor-minore. Aproape 100 de adolescente nasc in fiecare an. Cea mai tanara are doar 13 ani

In judetul Botosani tot mai multe adolescente devin mame inainte sa implineasca 18 ani. Iar numarul acestora se mentine constant, in jur de 100 pe an. Mai mult, la Botosani, in mediul rural aproape ca exista o traditie a mamelor minore.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )