Libnet.ro
UNICEF

22:45

Performanta fantastica. Dupa 23 de ani, Romania da din nou cea mai buna jucatoare de ping pong din Europa

Adevărul Adevărul,
Performanta fantastica. Dupa 23 de ani, Romania da din nou cea mai buna jucatoare de ping pong din Europa

Sportul romanesc are din nou motive de mandrie dupa ce o sportiva a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa. continuă pe Adevărul

Dupa 23 de ani, Romania da din nou CEA MAI BUNA jucatoare de ping pong din Europa

O romanca a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa. Bernadette Szocs a castigat competitia dupa ce a invins-o cu 12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7 pe L.

Subiectele zilei: La 23 de ani, am plecat din Romania dupa ce am pus un pariu cu mine insumi: Daca in 10 ani astia reusesc totusi sa faca o autostrada, sa fie pierderea mea!;Romanul care a construit o salina artificiala pentru a-si trata fiica. Mii de pa

Omul cu lant gros de aur. Am discutat cu unul dintre politistii pedofili identificati de DIICOT. Procurorul general a recunoscut ieri ca dosarul politistilor, procurorilor si. Toate momentele in care politicienii ti-au promis metrou in Drumul Taberei si ti-ai luat teapa. Investitia asta trebuia sa fie gata in 2015. Nu numai ca nu e gata, dar.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe seful SPP: Isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje

Liviu Dragnea a lansat, duminica seara, la Romania TV, un nou atac la adresa sefului Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, sustinand ca aceata avea o practica foarte nociva: isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje.

Traian Basescu: Presedintele Romaniei nu poate SA ABDICE!/ Iohannis este din nou DEPENDENT DE DADDY

Fostul presedinte Traian Basescu face publica o ipoteza soc privind situatia actuala de la varful scenei politice. Acesta sustine ca dupa acceptare fara comentarii a Vioricai Dancila, presedintele Klaus.

GASIT SATELIT! IMAGE a fost descoperit dupa 12 ani de cand NASA l-a dat DISPARUT

Satelitul IMAGE a fost gasit la 12 ani de cand NASA l-a dat disparut. Un astronom amator care cauta urme ale misiunii secrete Zuma lansata de SpaceX) a descoperit ceva la care nu se astepta: semnale de la un.

Suceava, olimpicii romani fac, din nou, dovada valorii lor: aur si bronz la astrofizica

Doi elevi de la Colegiul National Stefan cel Mare din Suceava s-au calificat pentru lotul largit a.

Baluta dorit din nou la FCSB

Meciul slab facut de FCSB in primul meci oficial din 2018 l-a determinat pe patronul Gigi Becali sa readuca in discutia publica necesitatea transferului mijlocasului Alexandru Baluta de la CSU Craiova.

SURSE In PSD se discuta deja despre o remaniere guvernamentala/ Ce tensioneaza din nou partidul

Liderii PSD discuta deja, la nici o saptamana de la instalarea guvernului Dancila, despre nevoia unei remanieri guvernamentale in urmatoarele doua-trei luni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Potrivit acestora, baronii cu influenta in partid sunt nemultumiti ca n-au primit ministere, in detrimentul liderilor interimari de filiale, pe care a contat Liviu Dragnea in razboiul cu fostul premier Mihai Tudose. Discutii pe aceasta tema ar fi avut loc inclusiv miercuri seara, la o intalnire a liderilor PSD organizata la hotelul RIN din Capitala al fratilor Negoita.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )