Libnet.ro
UNICEF

17:45

Legatura necunoscuta dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut

Playtech Playtech,
Legatura necunoscuta dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut

Angela Similea are o piesa care descrie perfect legatura dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Ce-as fi fost daca n-ai fi existat, caci regretatul artist a fost inceputul cantaretei. Andreea Balan si Mihai Constantinescu, legatura necunoscuta Ce-as fi fost daca n-ai fi existat Nici nu-mi pot imagina Ma intreb daca n-ai fi existat Ce-ar fi . continuă pe Playtech

Ce a facut Mihai Constantinescu atunci cand Andreea Balan si Keo s-au despartit cu scandal. Misty a dezvaluit tot

Ce a facut Mihai Constantinescu atunci cand Andreea Balan si Keo s-au despartit cu scandal? Odata cu trecerea sa intr-o lume fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat discutiile purtate cu cel care a iubit si cainii vagabonzi, ce rar se plangea, desi traia intr-o casa nationalizata si nu isi mai gasea locul pe cerul romanesc .

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

MIHAI CONSTANTINESCU A MURIT. Era unul dintre artistii foarte iubiti de copii - BIOGRAFIE

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la varsta de 73 de ani. Artistul era internat in spital de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un stop cardio-resir.

Monica Pop a dezvaluit ce ii faceau medicii de la Floreasca lui Mihai Constantinescu. Ce s-a intamplat in spital

Mihai Constantinescu s-a stins dupa luni de zile de lupta. Cu toate ca parea ca starea sa de sanatate se imbunatateste, soarta a decis altceva pentru el. Una dintre cei care au stat alaturi de cantaret pana in ultima clipa a fost si Monica Pop, care a venit cu dezvaluiri surprinzatoate vizavi de ceea ce-i .

Ce s-a intamplat cu singura femeie pe care Mihai Constantinescu a lasat-o insarcinata. Motivul pentru care artistul nu a avut copii

Mihai Contanstinescu era la a doua casatorie si a avut mai multe relatii cu femei mai mult sau mai putin celebre. Cu toate acestea, niciuna dintre cele care ar fi putut fi mamele copiilor sai nu i-au daruit niciodata copii. Artistul si-ar fi dorit foarte mult o fetita, dar soarta nu a tinut cont de .

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Chiar Elena Ceausescu a fost deranjata de mesajul cantecului!

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Este vorba despre binecunoscuta melodie Sus in deal e-o casa, un cantec de dragoste cu versuri dintre cele mai nevinovate, care a.

Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Mi-a ramas o imagine trista

Mihai Constantinescu a murit, marti, la Spitalul Floreasca , unde a fost internat cinci luni. Suferinta sa s-a incheiat dramatic. Ce au facut asistentele din spital in momentul in care compozitorul s-a stins? Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit? Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 .

Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu! Si-a pierdut casa si a ajuns sa cante pe sume modice

Desi pe sticla se prezenta pozitiv, problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu. Artistul si-a pierdut casa si a ajuns sa cante la evenimente pe sume modice. Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, in urma unei incercate suferinte. Compozitorul a fost internat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )