Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Chiar Elena Ceausescu a fost deranjata de mesajul cantecului!

Antena3 Antena3,
Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Chiar Elena Ceausescu a fost deranjata de mesajul cantecului!

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Este vorba despre binecunoscuta melodie Sus in deal e-o casa, un cantec de dragoste cu versuri dintre cele mai nevinovate, care a. continuă pe Antena3

Mihai Constantinescu, CENZURAT de comunisti! Cantecul care a scos-o din sarite pe Elena Ceausescu (FOTO, VIDEO)

Mihai Constantinescu nu a avut o viata usoara in timpul comunismului. PANICA iN LUMEA MANELELOR! FLORIN SALAM, FARA SUFLARE PE TREPTELE UNUI BLOC! MANELISTUL A CEDAT iN VAZUL TUTUROR GALERIE FOTO) Una.

Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Mihai Constantinescu a murit, iar vestea care i-a intristat pe romani a venit in seara de marti, pe 29 octombrie 2019. Melodiile sale sunt cunoscute la nivelul publicului roman, acesta avand in repertoriu slagare care au marcat generatii intregi. Datorita faptului ca era foarte popular in industria muzicala, artistul care s-a stins la 73 de .

Cine a fost Mihai Constantinescu. Cantecele lui au crescut generatii. Cum a facut duet cu Anastasia Lazariuc

Marele artist a incetat din viata in seara de marti, dupa o grea suferinta. Mihai Constantinescu a murit, pe 29 octombrie, iar muzica lui a inspirat generatii intregi, datorita repetoriului bogat pe care l-a avut. Artistul a fost internat o perioada la Spitalul Floreasca, din Capitala, desi vestile din ultimele zile despre starea sa generala .

Mihai Constantinescu a murit. Destinul meu a fost sa iubesc copiii, sa cant pentru ei, dar sa nu reusesc sa am si eu copilul meu

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 e ani. Cu o cariera muzicala generoasa in spate, Mihai Constantinescu a fost mereu aproape de sufletul copiilor. Se pare ca exista un destin.

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

Mihai Constantinescu a murit. Celebrul cantaret avea 73 de ani

Mihai Constantinescu a murit. Cunoscutul cantaret avea in ultima vreme probleme cardiace tot mai mari si a fost internat de mai multe ori. Mihai Constantinescu s-a nascut in 1946 la.

Mesajul tulburator transmis de medicul Monica Pop dupa moartea lui Mihai Constantinescu

Medicul Monica Pop a scris pe Facebook ca Mihai Constantinescu, care a murit la varsta de 73 de ani, a fost unic si ca om, si ca mare artist. Ai fost si vei ramane unic! Si ca om, si ca mare artist! Drum l.

Mihai Constantinescu a murit. Corina Chiriac: Am fost colega cu el toata cariera mea. Trebuie inteles ca un artist al unei epoci

Cantareata de muzica usoara Corina Chiriac spune ca regretatul Mihai Constantinescu a fost tipul baiatului vesel, sensibil, dragut, care iti canta piese vesele si isi implinea cu seriozitate vocatia de.

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai mare drama din viata lui Mihai Constantinescu!

Toata lumea il vedea pe Mihai Constantinescu tot timpul cu zambetul pe buze, insa indragitul artist ascundea o drama pe care o va lua dupa el in mormant si de care rareori a vorbit, in spatiul.

MIHAI CONSTANTINESCU A MURIT. Lumea minunata a indragitului artist - o cariera de 50 de ani. BIOGRAFIE

A absolvit Institutul de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti in 1973 dar a fost pasionat mai mult de muzica si a ales aceasta cariera. A fost compozitor, instrumentist,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )