Libnet.ro
UNICEF

11:45

Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu! Si-a pierdut casa si a ajuns sa cante pe sume modice

Playtech Playtech,
Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu! Si-a pierdut casa si a ajuns sa cante pe sume modice

Desi pe sticla se prezenta pozitiv, problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu. Artistul si-a pierdut casa si a ajuns sa cante la evenimente pe sume modice. Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, in urma unei incercate suferinte. Compozitorul a fost internat . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat cu singura femeie pe care Mihai Constantinescu a lasat-o insarcinata. Motivul pentru care artistul nu a avut copii

Mihai Contanstinescu era la a doua casatorie si a avut mai multe relatii cu femei mai mult sau mai putin celebre. Cu toate acestea, niciuna dintre cele care ar fi putut fi mamele copiilor sai nu i-au daruit niciodata copii. Artistul si-ar fi dorit foarte mult o fetita, dar soarta nu a tinut cont de .

Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Mi-a ramas o imagine trista

Mihai Constantinescu a murit, marti, la Spitalul Floreasca , unde a fost internat cinci luni. Suferinta sa s-a incheiat dramatic. Ce au facut asistentele din spital in momentul in care compozitorul s-a stins? Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit? Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 .

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

Am trait o iubire ca-n povesti. Motivul nebanuit pentru care Mihai Constantinescu s-a despartit de prima sotie

Mihai Constantinescu a murit marti, la Spitalul Floreasca, dupa complicatii severe la nivelul inimii, avand varsta de 73 de ani. Cantaretul si compozitorul a marcat generatii intregi, datorita melodiilor sale celebre, de muzica usoara. A lasat un gol in sufletul romanilor, mai ales pentru ca muzica lui a fost cea pe care au crescut generatii .

Monica Pop a dezvaluit ce ii faceau medicii de la Floreasca lui Mihai Constantinescu. Ce s-a intamplat in spital

Mihai Constantinescu s-a stins dupa luni de zile de lupta. Cu toate ca parea ca starea sa de sanatate se imbunatateste, soarta a decis altceva pentru el. Una dintre cei care au stat alaturi de cantaret pana in ultima clipa a fost si Monica Pop, care a venit cu dezvaluiri surprinzatoate vizavi de ceea ce-i .

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

La ce ora a murit Mihai Constantinescu si de ce boala suferea. Datele oficiale, confirmate la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu s-a stins pe 29 octombrie 2019, din pricina unor complicatii cardiace, fiind cunoscut si faptul ca se afla in moarte cerebrala. in ultimele zile au existat vesti care i-au bucurat pe fanii artistului, pentru ca s-a aflat ca acesta si-ar putea reveni, in mod miraculos. Din pacate, insa, medicii nu l-au mai putut .

Mihai Constantinescu a murit. Destinul meu a fost sa iubesc copiii, sa cant pentru ei, dar sa nu reusesc sa am si eu copilul meu

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 e ani. Cu o cariera muzicala generoasa in spate, Mihai Constantinescu a fost mereu aproape de sufletul copiilor. Se pare ca exista un destin.

Dezvaluiri TERIFIANTE despre MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU! Asistentele au izbucnit in LACRIMI! La un moment dat ni s-a parut ca respira

Detalii terifiante despre moartea lui Mihai Constantinescu au fost dezvaluite de catre nasa de cununie a celebrului cantaret.

Legatura necunoscuta dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut

Angela Similea are o piesa care descrie perfect legatura dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Ce-as fi fost daca n-ai fi existat, caci regretatul artist a fost inceputul cantaretei. Andreea Balan si Mihai Constantinescu, legatura necunoscuta Ce-as fi fost daca n-ai fi existat Nici nu-mi pot imagina Ma intreb daca n-ai fi existat Ce-ar fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )