Libnet.ro
UNICEF

17:00

E LEGE! Se dau mai MULTI BANI! VESTI EXCELENTE pentru ELEVII DIN ROMANIA!

B1 B1,
E LEGE! Se dau mai MULTI BANI! VESTI EXCELENTE pentru ELEVII DIN ROMANIA!

A fost initiata o noua prevedere legislativa pentru eliminarea unor greseli din programul Bani de liceu. continuă pe B1

Mai multi bani pentru mancarea detinutilor. Impact financiar bugetar de 2,19 milioane de lei pe an Cum motiveaza Ministerul Justitiei majorarea normei de hrana in penitenciare

Ministerul Justitiei vrea sa majoreze norma de hrana pentru detinuti, argumentand ca potrivit legii sumele de bani alocate pentru hrana detinutilor se modifica daca, prin inflatie, pretul alimentelor depaseste 5% de la ultima actualizare. Ultima data, au fost majorate in septembrie 2018. Pentru acest an, impactul financiar prognozat este de 1,10 milioane de lei, iar pentru urmatorii patru ani va fi de cate 2,19 milioane de lei.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Surse. Scandal urias intre PSD si ALDE. Tariceanu vrea mai putini bani pentru serviciile secrete si ameninta cu ruperea coalitiei. Revine tema candidatului unic

Calin Popescu Tariceanu nu e de acord cu rectificarea bugetara propusa de Eugen Teodorovici Tariceanu se opune ca Educatia, Sanatatea si Transporturile sa aiba bugete taiate si cere, in schimb, ca Executivul sa aloce mai putin bani pentru serviciile secrete, sustin surse politice pentru Adevarul. Liderul ALDE ameninta cu ruperea coalitiei de guvernare. De asemenea, Tariceanu inca insista sa fie candidat unic PSD-ALE la prezidentiale.

Mai multi bani pentru mancarea detinutilor. Impact financiar bugetar de 2,19 milioane de lei pe an

Ministerul Justitiei vrea sa majoreze norma de hrana pentru detinuti, argumentand ca actualizarea valorii financiare a normelor de hrana ale persoanelor private de libertate se face periodic, pe baza indicilor preturilor de consum, daca rezulta diferente de peste 5% fata de luna in care s-a stabilit ultima valoare.

Mai multi protestatari din fata casei lui Gheorghe Dinca au fost amendati de politisti si jandarmi

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru.

Focuri de arma trase intr-un mall din Texas. Sunt mai multi atacatori

Mai multe focuri de arma au fost auzite intr-o zona comerciala din Texas, a transmis sambata politia din orasul El Paso, in sudul SUA, facand apel la populatie sa se tina la distanta, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )