Libnet.ro
UNICEF

11:46

Mai multi protestatari din fata casei lui Gheorghe Dinca au fost amendati de politisti si jandarmi

Antena3 Antena3,
Mai multi protestatari din fata casei lui Gheorghe Dinca au fost amendati de politisti si jandarmi

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru. continuă pe Antena3

Protestatarii din fata casei lui Gheorghe Dinca, amendati pentru ca i-au jignit pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, au fost amendate pentru tulburarea ordinii publice. in acest context, politistii si jandarmii s-au.

Oamenii adunati in fata casei lui Gheorghe Dinca au primit amenzi de la politisti

Politia si jandarmii au aplicat amenzi persoanelor care s-au strans in fata casei criminalului de la Caracal. Oamenii legii au sanctionat atitudinea de tulburare si ordine a linistii publice. Oamenii adunati in fata casei lui Gheorghe Dinca au primit amenzi de la politisti De 11 zile, romanii traiesc dezamagire, nesiguranta, incertitudine, fapt pentru care si .

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Fratele temutului criminal Ramaru, in fata casei lui Gheorghe Dinca: Ce treaba am eu cu handicapatul asta?! Ma, omule, te-ai sclerozat cumva?

Un incident neasteptat a avut loc sambata, 3 august 2019, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca de la Caracal. Fratele temutului criminal Ion Ramaru a venit pentru o rafuiala cu un jurnalist care a acreditat ideea ca Gheorghe Dinca ar fi ruda cu Ion Ramaru.

Autoritatile au impartit amenzi in fata casei lui Gheorghe Dinca. Cat l-a costat pe un barbat proferarea de injuraturi

Si Politia, dar si jandarmii au aplicat amenzi persoanelor care s-au strans in fata casei lui Gheorghe Dinca, sanctionand atitudinea de tulburare a ordinii si linistii publice.

Momente de disperare in fata casei lui Gheorghe Dinca. Bunicul Luizei a incercat sa intre in curte: Unde sunt nemernicii astia?

Familia Luizei Melencu se afla in dupa-amiaza zilei de sambata, 3 august, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca si incearca sa intre cu forta in curte.

O femeie care a protestat in fata casei lui Dinca, amendata pentru ca a adus injurii organelor de politie fara motiv intemeiat

Polita din Caracal a amendat o femeie prezenta in fata casei lui Gheorghe Dinca fiindca a adus injurii organelor de politie fara a avea un motiv intemeiat. Femeia a primit 300 de lei amenda fiindca le-a strigat politistilor sa va fie rusine, dar nu este singura sanctionata.

Psiholog criminalist, dupa ce alte oase au fost gasite intr-o padure din apropierea casei lui Dinca: E posibil sa gasim si alte victime

Liviu Chesnoiu a avut o prima reactie dupa ce oase au fost gasite intr-o padure din apropierea casei lui Gheorghe Dinca. Psihologul criminalist sustine ca trebuie sa dam credit acestor informatii. Se.

Dezvaluirile unui militar de la Deveselu. Ce se gaseste in apropierea casei lui Gheorghe Dinca: Am fost acolo!

Un fost militar de la Deveselu a facut dezvaluiri socante despre locurile din apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca. Ce s-a gasit aproape de Casa Groazei? Militar de la Deveselu, dezvaluiri socante in cazul Caracal Un fost militar de la Deveselu a facut o serie de declaratii extrem de importante pentru o mai buna creionare a .

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )