Libnet.ro
UNICEF

11:15

Legea carantinei si izolarii, votata de Camera Deputatilor: toate schimbarile care te intereseaza

Playtech Playtech,
Legea carantinei si izolarii, votata de Camera Deputatilor: toate schimbarile care te intereseaza

Carantina si izolarea au fost impuse intr-o maniera gresita pe teritoriul Romaniei. Din acest motiv, avem acum o noua lege, cu acelasi scop, care a trecut de Camera Deputatilor. Cel putin. continuă pe Playtech

Legea carantinarii si izolarii a trecut de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor, in calitate de prima camera sesizata, a adoptat, cu 266 voturi pentru, 11 impotriva si 8 abtineri, legea carantinarii si izolarii in caz de epidemie si risc biologic. Proiectul va fi inaintat Senatului, spre adoptare in sedinta programata maine, in calitate de for decizional.

DOCUMENT Legea carantinei si izolarii, amendata de PSD Principalele prevederi votate in Camera Deputatilor

Noua lege a carantinei si izolarii a fost votata, joi, de deputati. Actul normativ urmeaza sa fie transmis Senatului pentru dezbatere si adoptare. Votul a venit dupa ce Comisia juridica a adoptat un raport favorabil la proiectul Guvernului privind carantinarea si izolarea, fiind acceptate mai multe amendamente convenite si in urma discutiei cu secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Mai exact, izolarea va fi obligatorie pentru bolnavi, carantina va fi instituita printr-un ordin al Directiei de Sanatate Publica pentru fiecare persoana si se aplica suspectilor. Ordinul DSP poate fi atacat in instanta.

Lucian Romascanu critica Legea carantinei: E o nenorocire, e legiferarea abuzului suprem

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, spune ca Legea carantinei si izolarii, nu poate fi votata joi in plenul Camerei Deputatilor in forma aceasta in care este acum, a Guvernului, pentru ca ar fi o nenorocire.

PSD anunta modificari majore la legea carantinei si izolarii. Romascanu: Proiectul de la Guvern protejeaza abuzurile, nu cetatenii

PSD anunta ca proiectul de lege privind carantina si izolarea propus de Guvern va fi discutat in plenul Camerei Deputatilor cel tarziu joi dimineata, cu modificari majore. Comisia Juridica din Camera a organizat miercuri o dezbatere publica cu reprezentantii ong-urilor din domeniu pe tema proiectului de lege si urmeaza sa intocmeasca in cursul zilei un raport in acest sens.

Ciolacu s-a intalnit cu Arafat: Legea carantinei va fi coerenta si eficienta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a intalnit joi cu Raed Arafat, precizand ca au fost discutate solutii privind legea carantinei si a izolarii. in urma discutiilor cu acesta si cu mai multi colegi juristi, Marcel Ciolacu sustine ca social-democratii vor vota o lege coerenta si eficienta.

Camera Deputatilor dezbate proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie

Camera Deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Legea a trecut marti de senatori, cu amendamente.

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, adoptat in Camera Deputatilor

30:Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a.

Noile reguli de carantinare si izolare adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul privind carantinarea si izolarea in contextul crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Izolarea si carantina nu vor mai fi.

Proiectul privind carantina si izolarea, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul privind carantinarea si izolarea. S-au inregistra.

Proiectul de lege privind data alegerilor pe 27 septembrie a trecut de Camera deputatilor

Cu 253 voturi pentru, 2 impotriva si 26 de abtineri, Camera deputatilor, in calitate de for decizional a stabilit ca alegerile locale vor avea loc in 27 septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )