Libnet.ro
UNICEF

00:07

Legea care interzice actele de hartuire in public si in privat, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Legea care interzice actele de hartuire in public si in privat, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat o lege care interzice actele de hartuire, hartuire sexuala sau psihologica, atat in public cat si in privat. continuă pe Adevărul

Franta: Legea care interzice telefoanele mobile n scoli si licee a fost aprobata de Parlament

Parlamentul francez a adoptat luni o lege care interzice telefoanele mobile in scoli si licee, o promisiune de campanie a presedintelui Emmanuel Macron denuntata drept cosmetica de catre opozitie, scrie AFP.

Klaus Iohannis a promulgat legeacare interzice actele de hartuire

Comisia de Prognoza se va ocupa oficial de investitiile derulate in parteneriat public - privat. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea care da atributii Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP) in ceea ce priveste proiectele strategice de investitii derulate in parteneriat public - privat.

Ioahnnis a promulgat legea care pedepseste hartuirea stradala

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati, lege care prevede sanctionarea cu amenda pentru hartuire, hartuire sexuala si hartuire psihologica, atat in privat, cat si in spatiul public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )