Libnet.ro
UNICEF

17:00

Legea pensiilor se schimba. Care vor fi modificarile si cand vor intra in vigoare

B1 B1,
Legea pensiilor se schimba. Care vor fi modificarile si cand vor intra in vigoare

Guvernul a anuntat zilele acestea, prin vocea premierului Florin Citu si a ministrului Muncii, Raluca Turcan, ca Legea pensiilor va fi modificata, astfel incat pensiile sa se bazeze pe contributivitate. Joi,. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Auzi limba romana de cum pasesti in Anglia, caci mare parte din muncitori sunt de-ai nostri. Multi dintre ei afirmau inca de cand se zvonea despre Brexit ca sunt pregatiti sa ramana acolo si dupa schimbare, in timp ce Boris Johnson spunea cu tarie ca: Am fi nebuni sa ii lasam pe romani sa plece .

Centrul Pompidou din Paris, inchis pentru renovari extinse, care vor dura trei ani

Centrul Pompidou din Paris, unul dintre cele mai importante muzee de arta moderna si contemporana din lume si, totodata, unul dintre cele mai originale spatii arhitecturale din capitala Frantei, se va inchide la sfarsitul anului 2023 pentru ample lucrari de renovare, care vor dura pana la inceputul anului 2027.

Cine sunt artistii care vor reprezenta Romania la HEMI Music Awards

Lucia, JazzyBIT si Funkorporation sunt artistii care vor reprezenta Romania la HEMI Music Awards, un.

Alexandru Rafila, despre controalele din centrele de vaccinare: Cred ca, in momentul in care vor fi subiectul unei anchete, multi dintre oamenii care lucreaza acolo vor renunta si rezultatul va fi exact invers (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila spune ca anuntul ministrului Sanatatii privind controalele care ar urma sa aiba loc in centrele de vaccinare dupa ce s-a constatat ca peste 1. 300 s-ar fi vaccinat deja desi nu.

Cu ce se ocupa romanii care vor sa se vaccineze: preotii, pe ultimele locuri, jurnalistii, mai jos

Printr-o analiza a persoanelor inregistrate in platforma online de programare la vaccinare impotriva Covid-19, intelegem mai bine cu ce se ocupa cei care isi doresc sa se imunizeze, dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )