Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cine sunt artistii care vor reprezenta Romania la HEMI Music Awards

România Liberă România Liberă,
Cine sunt artistii care vor reprezenta Romania la HEMI Music Awards

Lucia, JazzyBIT si Funkorporation sunt artistii care vor reprezenta Romania la HEMI Music Awards, un. continuă pe România Liberă

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care pot primi si 1.000 de euro

Romanii primesc bani de la stat! Care sunt conditiile pentru categoria vizata. Acestia pot sa primeasca si 1. 000 de euro. Despre cine e vorba si care este anuntul oficial? Iata noua modificare si romanii care vor beneficia de sume de la stat! Bani de la stat pentru romani Seful APIA le promite fermierilor noi beneficii .

Cine sunt romanii care se opun vaccinarii, de fapt. Vlad Mixich a spus tot adevarul despre ei

Ne aflam in momentul salvator al vaccinari impotriva virusului COVID-19, ba chiar s-a inceput cea de-a doua etapa. Oficialii au pregatit strategia de imunizare a populatiei, care a inclus si combaterea efectelor negative: zvonurile, dezinformarea, stirile false. Internetul abunda de mituri, iar unii se tem sa se vaccineze. Cine sunt romanii care se opun vaccinarii .

ASF pune tunurile pe City Insurance, gigantul din piata RCA: cine sunt sefii care au primit amenzi uriase

City Insurance e compania de asigurari lider pe piata RCA. Doar ca ASF a descoperit acolo o serie de nereguli. ASF a impartit amenzi uriase in randul conducerii companiei City Insurance,.

Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Auzi limba romana de cum pasesti in Anglia, caci mare parte din muncitori sunt de-ai nostri. Multi dintre ei afirmau inca de cand se zvonea despre Brexit ca sunt pregatiti sa ramana acolo si dupa schimbare, in timp ce Boris Johnson spunea cu tarie ca: Am fi nebuni sa ii lasam pe romani sa plece .

Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferinte mari din februarie pana in decembrie

Astrele vin cu noi previziuni pentru zodiile care vor avea de suferit o lunga perioada. Care sunt motivele si de ce ele trebuie sa fie mai tari decat de obicei in aceste momente? Vezi daca te afli printre ghinionisti! Horoscop februarie 2021 3 dintre semnele horoscopului urmeaza sa aiba parte de o perioada extrem de .

Centrul Pompidou din Paris, inchis pentru renovari extinse, care vor dura trei ani

Centrul Pompidou din Paris, unul dintre cele mai importante muzee de arta moderna si contemporana din lume si, totodata, unul dintre cele mai originale spatii arhitecturale din capitala Frantei, se va inchide la sfarsitul anului 2023 pentru ample lucrari de renovare, care vor dura pana la inceputul anului 2027.

Horoscopul pentru weekendul 23-24 ianuarie: Nativii care vor fi rasfatati de partenerul de viata. Vor avea parte de o surpriza de neuitat

Vesti bune pentru nativii Fecioara. Acestia vor fi rasfatati de catre partenerul de viata. Li se va pregati o surpriza de neuitat. Horoscop pentru weekendul23-24ianuarie 2021, pentru fiecare zo.

Chinezi transati, bagati in geamantane si aruncati in lac. Crimele care au ingrozit Romania

Dupa revolutie, comisarul Constantin Marinescu a fost primul sef al serviciului de Combatere a Crimei Organizate din cadrul Politiei Bucuresti. Comisarul Vijelie, cum il numeau infractorii si colegii sai de breasla, a vorbit despre ce se intampla in Romania la inceputul anilor 90. Chinezi transati, bagati in geamantane si aruncati in lac Pe langa celelalte .

Sefii Amazon, Apple, Facebook si Alphabet, chemati la discutii la Bruxelles. Europarlamentarul Cristian Busoi: Sunt tari care si-ar dori o taxare mai ridicata si se asteapta reguli pentru a nu se face abuz de pozitia dominanta (VIDEO)

Directorii generali ai gigantilor din domeniul tehnologiei au fost chemati la discutii de parlamentarii europeni. Sefii Amazon, Apple, Facebook si Alphabet - compania care detine Google - au fost invitati, pe 1 fe.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )