Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Auzi limba romana de cum pasesti in Anglia, caci mare parte din muncitori sunt de-ai nostri. Multi dintre ei afirmau inca de cand se zvonea despre Brexit ca sunt pregatiti sa ramana acolo si dupa schimbare, in timp ce Boris Johnson spunea cu tarie ca: Am fi nebuni sa ii lasam pe romani sa plece . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romani. Tocmai a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova

Pe vremuri in mahalale circula un cantec Gore din Chitila, personajul fiind un asa-zis interlop. Daca multi credeau ca este un personaj fictiv, asa era, dar realitatea bate filmul, daca putem spune asa. Exista un Gore, dar nu din Chitila. Gore de Cluj este considerat unul din cei mai periculosi interlopi din zona. S-a facut .

Regula noua pentru intrarea in Franta. Ce trebuie sa afle romanii care vor sa calatoreasca

Situatia Covid-19 din Franta evolueaza rapid. Ministerul francez pentru Europa si Afaceri Externe a publicat noi informati utile despre virus pentru turisti. Informatiile au fost publciate pe site-ul guvernului francez. Noilre restrictii impuse de guvernul francez sunt valabile si pentru romanii care viziteaza Franta sau sunt in trecere. Guvernul francez impune noi reguli de calatorie .

MAE, avertisment pentru romanii care calatorec in Spania: Vant puternic, cu rafale care vor ajunge in unele regiuni pana la 110 kmh

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca,potrivit informatiilor publicate de catre.

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care pot primi si 1.000 de euro

Romanii primesc bani de la stat! Care sunt conditiile pentru categoria vizata. Acestia pot sa primeasca si 1. 000 de euro. Despre cine e vorba si care este anuntul oficial? Iata noua modificare si romanii care vor beneficia de sume de la stat! Bani de la stat pentru romani Seful APIA le promite fermierilor noi beneficii .

Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferinte mari din februarie pana in decembrie

Astrele vin cu noi previziuni pentru zodiile care vor avea de suferit o lunga perioada. Care sunt motivele si de ce ele trebuie sa fie mai tari decat de obicei in aceste momente? Vezi daca te afli printre ghinionisti! Horoscop februarie 2021 3 dintre semnele horoscopului urmeaza sa aiba parte de o perioada extrem de .

Vesti bune pentru mii de angajati romani! Ce drept fundamental vor primi din 2021

Multi dintre noi cunosc pe cineva care a trebuit sa ia o pauza de la locul de munca. Mai ales in conditiile epuizarii. Termenul sindromul burnout a fost inventat in anii 1970 de psihologul american Herbert Freudenberger. Efectele acestui sindrom burnout sunt din ce in ce mai vizibile in ultimii ani, iar asta a determinat .

Horoscop zilnic - vineri, 22 ianuarie 2021. Vesti bune pentru acesti nativi. isi vor cumpara o noua masina

Vesti bune pentru acesti nativi. isi vor cumpara o noua masina. Este vorba despre nativii Capricorn. Horoscop pentru vineri, 22ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Horoscopul pentru weekendul 23-24 ianuarie: Nativii care vor fi rasfatati de partenerul de viata. Vor avea parte de o surpriza de neuitat

Vesti bune pentru nativii Fecioara. Acestia vor fi rasfatati de catre partenerul de viata. Li se va pregati o surpriza de neuitat. Horoscop pentru weekendul23-24ianuarie 2021, pentru fiecare zo.

S-a intamplat la filmarile pentru Romanii au talent. Ce a observat Smiley

Mai este putin pana la difuzarea unui sezon Romanii au Talent. Filmarile sunt in toi, iar juriul si concurentii sunt cocnentrati pe ce au de facut. Smiley, care va fi in dubla postura, de prezentator, si jurat, traieste zilele acestea emotii duble. Odata sunt cele de la fimlari, ia a doua oara emotiile viitorului tatic, .

Cine sunt romanii care se opun vaccinarii, de fapt. Vlad Mixich a spus tot adevarul despre ei

Ne aflam in momentul salvator al vaccinari impotriva virusului COVID-19, ba chiar s-a inceput cea de-a doua etapa. Oficialii au pregatit strategia de imunizare a populatiei, care a inclus si combaterea efectelor negative: zvonurile, dezinformarea, stirile false. Internetul abunda de mituri, iar unii se tem sa se vaccineze. Cine sunt romanii care se opun vaccinarii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )