Libnet.ro
UNICEF

09:00

Legea privind carantina intra in vigoare. Ludovic Orban stabileste cu ministrii, prefectii si sefii DSP masurile concrete

Adevărul Adevărul,
Legea privind carantina intra in vigoare. Ludovic Orban stabileste cu ministrii, prefectii si sefii DSP masurile concrete

Legea privind carantina intra in vigoare, marti, la trei zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial. Pentru adopta actele administrative si normative necesare pentru punerea in aplicarte a masurilor cuprinse in lege, premierul Ludovic Orban are intalniri cu ministrii de resort, dar si cu toti prefectii si toti directorii Directiilor de Sanatate Publica din tara. continuă pe Adevărul

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata in Monitorul Oficial. De cand intra in vigoare

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, si promulgata sambata de presedintele Klaus Iohannis, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial numarul 634. Actul normativ va intra in vigoare peste trei zile. in cursul zilei de sambata, legea privind carantina si izolarea a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Ciolacu, intrebat de ce PSD a votat legea privind carantina: Este normal sa existe un cadru legislativ Noi am modificat aproape 90 la suta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seara, ca PSD a votat legea privind carantina pentru ca era necesar un cadru legislativ, intrucat exista o responsabilitate ca cei care s-au imbolnavit sa nu-i imbolnaveasca pe altii. Ciolacu a apreciat ca legea a fost modificata in proportie de 90% in Parlament, pentru a fi aparata democratia si evitate abuzurile. Daca sunt abuzuri, depunem motiune de cenzura, a afirmat Ciolacu.

Legea privind carantina a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, si promulgata azi de presedintele Klaus Iohannis, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Legea privind carantina si izolarea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis, potrivit Mediafax. Actul normativ urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial, moment din care va incepe sa isi produca efectele.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina si izolarea!

Presedintele Romaniei a semnat sambata, 18 iulie a. c. , decretul privind promulgarea Legii privind in.

Guvernul ia masuri dupa intrarea in vigoare a legii carantinei. Ludovic Orban: Vidul legislativ de pana acum poate avea efecte negative (VIDEO)

Guvernul PNL s-a reunit in sedinta, marti dimineata, pentru a modifica Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta, in conditiile in care tocmai a intrat in vigoare legea privind carantina.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

Orban: Cel mai probabil marti va fi sedinta de guvern pentru modificarea Hotararii privind starea de alerta, pentru a putea lupta eficient cu pandemia Ce spune despre cel mai negru scenariu

Hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania va fi modificata cel mai probabil in sedinta de marti a Guvernului, urmand sa fie completata cu prevederile din legea modificata in Parlament si votata vineri seara de Senat dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat luni premierul Ludovic Orban. intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din luna august, Orban nu a dat un raspuns concret, spunand din nou ca autoritatile nu vor sa introduca noi restrictii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )