Libnet.ro
UNICEF

16:00

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Am cerut institutiilor de control sa faca controale brusc. Unele terase au avut ponturi din echipele de control Ce spune despre redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca nu sunt respectate regulile sanitare, in contextul pandemiei de COVID-19, el spunand ca a cerut ca verificarile sa fie facute brusc, pentru ca unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control, astfel ca la controale nu s-au gasit nereguli.

Ne intoarcem la restrictii! Ludovic Orban: Introducem carantina locala la peste 1.200 de cazurizi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara, ca autoritatile vor fi obligate sa introduca restrictii zonale daca se ajunge la peste 1. 200 de noi infectii cu coronavirus pe zi. Prim-ministrul a mai declarat ca sunt aproape 1. 000 de oameni care au fost confirmati cu Covid-19, dar s-au externat in urma vidului legislativ.

Ludovic Orban: Pacientii pozitivi care s-au externat dupa decizia CCR vor fi cautati Daca vom avea peste 1.200 de cazuri pe zi am putea lua unele masuri restrictive

Pacientii infectati cu noul coronavirus si care s-au externat la cerere din spital vor fi cautati acum, a declarat luni seara, la Digi 24, premierul Ludovic Orban. El spune ca autoritatile nu cunosc la acest moment ce efect a avut externarea la cerere a aproape o mie de persoane, dar le atrage atentia celor care stiu ca sunt infectati si nu se izoleaza si infecteaza alte persoane ca vor raspunde penal. Orban: Alegeri locale in doua zile mi se pare o idee buna, dar e nevoie de o modificare legislativaOrban: primariile 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat. Primarii de acolo stau bine in sondaje.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor

In lipsa legii care sa reglementeze izolarea si carantina, Ludovic Orban apeleaza la latura emotionala si ii roaga pe cei care au fost infectati cu coronavirus sa stea in spitale macar cinci zile. Vezi un pic mai jos apelul premierului catre populatie. Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor infectati cu coronavirus .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Sectia modulara din curtea Spitalului Elias ar putea fi folosita pentru gestionarea cazurilor covid

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca sectia modulara, construita din donatii de Asociatia Daruieste Viata, in curtea Spitalului Elias din Capitala, ar putea fi folosita pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa mai impunem nicio masura cu efect negativ asupra economiei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu doreste sa mai impuna nicio restrictie in contextul pandemiei, nicio masura cu efect negativ asupra economiei, dar acest lucru depinde de respectarea regulilor.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )