Libnet.ro
UNICEF

07:15

Legea vaccinarii prevede amenzi uriase pentru parintii care refuza imunizarea copiilor

B1 B1,
Legea vaccinarii prevede amenzi uriase pentru parintii care refuza imunizarea copiilor

Parintii care refuza vaccinarea copiilor ar putea primi amenzi de pana la 10. 000 de lei, se arata in proiectul Legii vaccinarii. Totodata, mai prevede actul normativ, in cazul vaccinurilor. continuă pe B1

Amenzi record pentru parintii care refuza sa-si vaccineze copiii. Sanctiuni si pentru medici, in forma finala a proiectului Legii vaccinarii

Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii dupa ce vor fi informati despre riscuri vor primi avertismente si apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei. Sunt prevederi din forma finala a proiectului pe.

TVR: Proiectul de lege privind vaccinarea prevede amenzi de pana la 10 mii de lei pentru parintii care refuza sa isi imunizeze copiii

Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii dupa ce vor fi informati in legatura cu riscurile ar urma sa primeasca avertismente si apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei, prevede forma finala a proiectului legii vaccinarii, obtinuta de TVR. Vaccinurile care ii protejeaza pe copii impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, rubeolei, oreionului sau hepatitei B urmeaza sa devina obligatorii la intrarea in colectivitate.

Florian Bodog: Sunt amenzi si de zece mii de lei pentru parintii care refuza informarea, nu vaccinarea copiilor

Amenzi usturatoare pentru parintii care refuza sa participe la informarea privind vaccinarea. in cazul lor, amenzile pot ajunge chiar si la zece mii de lei, anunta ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Florian Bodog: Sunt amenzi si de 10.000 de lei pentru parintii care refuza informarea, nu vaccinarea copiilor

Amenzi usturatoare pentru parintii care refuza sa participe la informarea privind vaccinarea. in cazul lor, amenzile pot ajunge chiar si la zece mii de lei, anunta ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Ce prevede Legea vaccinarii, care va intra in vigoare in 2019

Proiectul Legii vaccinarii, care intra in vigoare in 1 ianuarie 2019, prevede ca, in cazul vaccinurilor obligatorii, consimtamantul pentru imunizare se prezuma ca fiind dat, iar sanctiunile pentru parintii care refuza vaccinarea copiilor merge de la avertisment si pana la amenzi de 10. 000 de lei.

Legea vaccinarii: Consimtamantul pentru imunizare se prezuma ca fiind dat, daca parintii nu si-au exprimat refuzul in scris

Proiectul Legii vaccinarii prevede ca, in cazul vaccinarilor obligatorii, consimtamantul pentru imunizare se prezuma ca fiind dat, iar exceptie fac doar situatiile in care parintii sau persoana responsabila refuza in scris la medicul de familie vaccinarea copilului minor, informeaza Agerpres.

Ce se intampla la doi pasi de statiunea Mamaia. Localnicii au un pont pentru turistii care fug de aglomeratie

In plin sezon, pe litoral, orice moment de liniste e foarte pretios. Iar pentru turistii care fug de aglomeratie, localnicii au un pont. La cativa pasi de forfota din Mamaia, au renascut doua.

Trei modele de frigidere ieftine pentru cei care vor o bucatarie moderna

Vara nu este doar despre concediu si relaxare. Unii dintre noi profita de zilele libere pentru a face reparatii in casa sau pentru a schimba lucrurile prea vechi cu unele noi, mai moderne. Daca sunteti dintre cei care vor sa isi modernizeze bucataria,.

Rogozin fierbe. Rusia ameninta cu sanctiuni speciale pentru cei care au impiedicat vizita vicepremierului rus in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat, intr-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24, ca va fi sigur un raspuns impotriva persoanelor care au hotarat sa impedice vizita sa in Republica Moldova si ca dupa ce Rusia va determina cu exactitate cine sunt aceste persoane vor fi sanctiuni speciale.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )