Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri, dupa o achizitie

Playtech Playtech,
Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri, dupa o achizitie

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta. Deja de cativa ani, piata de PC-uri s-a aflat intr-o scadere constanta a vanzarilor. Smartphone-urile si tabletele au facut o treaba foarte buna in a descuraja utilizatorii []. continuă pe Playtech

Europa, cel mai mare castigator al relansarii economice mondiale

Tarile europene sunt principalele beneficiare ale relansarii economice mondiale, ca urmare a unor performante dinamice si a scaderii riscurilor politice, informeaza Coface prin intermediul unui comunicat de presa.

Incendiu la cel mai mare spital din Romania

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra.

INCENDIU la cel mai mare spital din Romania (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Calota glaciara a Antarcticii se topeste cu o rapiditate mai mare decat se credea, iar perspectivele sunt ingrijoratoare

De sus, cel mai mare glaciar din lume pare sa se afle in acelasi stadiu in care a existat dintotdeauna- masiv, stabil si de un alb orbitor. Insa de dedesubt povestea sta cu totul altfel si este mult mai ingrijoratoare, scrie Wired. Potrivit studiilor, glaciarul Totten, aflat in partea de est a glaciarului Antarctica, se topeste cu rapiditate, de dedesubt, iar principalul responsabil pare a fi vantul cald care impinge apa calda spre coasta Antarcticii.

INFOGRAFIE Avem cel mai mare ritm de crestere a cheltuielilor militare din toate tarile NATO

MASURI Peste 3,6 miliarde de euro a cheltuit Romania pentru aparare in acest an, cu 150 la suta mai mult decat in 2010 si dublu fata de Ungaria si Bulgaria la un loc.

CEFC vrea sa-si creeze propria banca

CEFC China Energy, un conglomerat privat care achizitioneaza o participatie la Rosneft, cel mai mare producator de petrol din Rusia, intentioneaza sa-si lanseze anul viitor propria sa banca, cel mai recent pas pentru a-si majora activele, au declarat pentru Reuters doi directori ai companiei chineze, potrivit Agerpres.

Stefan a devenit celebru si putred de bogat dupa ce a castigat de 14 ori milioane peste milioane la Loto! Acum el si-a dezvaluit secretul

Daca ai cumparat vreodata bilete la loterie, atunci desigur stii ca o suma mai mare se castiga foarte greu. De obicei oamenii cheltuiesc mai multi bani pe cumparatul biletelor decat vor.

in ultima perioada, declaratiile acestui domn au devenit tot mai ciudate

Presedintele Klaus Iohannis a spus, astazi, intrebat despre afirmatii ale sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca, in ultima perioada, declaratiile acestui domn au devenit tot mai ciudate, iar uneori se creeaza impresia ca e putin obsedat.

in ultima perioada, declaratiile acestui domn au devenit tot mai ciudate

ACTUALIZARE 19:00 Calin Popescu Tariceanu: Iohannis, produsul fortelor subterane, avand rolul de a executa planurile statului paralel Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat astazi ca seful statului, Klaus Iohannis este produsul fortelor subterane si ca are rolul de a executa intocmai si la timp planurile oculte ale statului paralel. ---------- Presedintele Klaus Iohannis a spus, astazi, intrebat despre afirmatii ale sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca, in ultima perioada, declaratiile acestui domn au devenit tot mai ciudate, iar uneori se creeaza impresia ca e putin obsedat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )