Libnet.ro
UNICEF

10:45

Leonardo DiCaprio a castigat in sfarsit Oscarul / Spotlight - cel mai bun film al anului / Son of Saul, in care joaca clujeanul Levente Molnar a luat trofeul pentru cel mai bun film strain

Hotnews Hotnews,
 Leonardo DiCaprio a castigat in sfarsit Oscarul / Spotlight - cel mai bun film al anului / Son of Saul, in care joaca clujeanul Levente Molnar a luat trofeul pentru cel mai bun film strain

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar s-a desfasurat luni dimineata, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Leonardo DiCaprio a castigat in premiera Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru rolul din The Revenant, in timp ce Spotlight a fost declarat cel mai bun film al anului. Alejandro Gonzalez Inarritu The Revenant) a castigat Oscarul pentru cel mai bun regizor, iar Brie Larson Room) pentru cea mai buna actrita in rol principal. Vezi in articol lista castigatorilor. continuă pe Hotnews

Oscar 2016: Spotlight, cel mai bun film la Gala Academiei

Cea de-a 88 editie a premiilor Oscar a venit cu o mare surpriza. Filmul Spotlight, care spune povestea unei dramatice anchete jurnalistice, a reusit sa castige premiul pentru cel mai bun film, desi productia The Revenant era marea favorita.

Leonardo DiCaprio a primit Oscarul: cum a reactionat internetul

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. Asa cum era de asteptat, internetul a reactionat pe masura. Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in [].

Cel mai bun film al anului: Spotlight

Pelicula ''Spotlight '', in regia lui Tom MacCarthy, a obtinut premiul Oscar pentru ''Cel mai bun film al anului '', iar distinctiile pentru Cea mai buna actrita in rol principal si pentru Cel mai bun actor in rol principal au fost castigate de marii favoriti, Brie Larson si, respectiv Leonardo DiCaprio. Pelicula ''Son of Saul '' Ungaria), in care joaca si actorul roman Levente Molnar, a primit premiul Oscar la categoria ''Cel mai bun film intr-o limba straina '', relateaza Agerpres.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

VIDEO. Leonardo DiCaprio atrage atentia asupra schimbarilor climatice, in discursul sau de Oscar

Actorul Leonardo DiCaprio a castigat, duminica spre luni, primul premiu Oscar din cariera sa, pentru rolul din filmul The Revenant. in discursul de multumire, el a atras atentia asupra schimbarilor climatice care afecteaza planeta.

Lungul drum al lui Leonardo DiCaprio catre Oscar: actorul care a fost elegant in fata infrangerilor, dar si in fata victoriei rasunatoare FOTO VIDEO

Leonardo DiCaprio a reusit sa marcheze o victorie in dreptul categoriei Cel mai bun actor in rol principal la gala Oscar 2016, spulberand astfel mitul celui mai neindreptatit artist de la Hollywood. Cu alte patru nominalizari pentru interpretare si una pentru productie, drumul lui DiCaprio a fost unul solicitant.

Cele mai bune reactii ale Internetului cu Leonardo DiCaprio castigator la Oscar

Premiile Oscar au ajuns sa-l bucure si pe Leonardo DiCaprio. El a primit premiul pentru cel mai bun actor in rol principal si acesta e topul reactiilor Internetului.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au fost nominalizatiBryan Cranston Trumbo,Matt Damon The Martian, Michael Fassbender Steve Jobs,Eddie Redmayne The Danish Girl.

FOTO. Oscar 2016: Kate Winslet si Leonardo diCaprio, de nedespartit pe covorul rosu

Actorii Leonardo diCaprio si Kate Winslet, care au jucat pentru prima data impreuna in filmul Titanic, in 1997, sunt de nedespartit si anul acesta pe covorul rosu al Oscarurilor, titreaza presa de peste Ocean.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )