Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai bune reactii ale Internetului cu Leonardo DiCaprio castigator la Oscar

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune reactii ale Internetului cu Leonardo DiCaprio castigator la Oscar

Premiile Oscar au ajuns sa-l bucure si pe Leonardo DiCaprio. El a primit premiul pentru cel mai bun actor in rol principal si acesta e topul reactiilor Internetului. continuă pe Adevărul

Clipul zilei: Cele mai bune momente la Oscar 2016

Cele mai bune momente ale Oscarurilor.

FOTO. Minunata lume subacvatica, in cele mai bune fotografii ale anului

Peste 500 de fotografi din 54 de tari au trimis imagini pentru editia din anul 2016 a concursului Underwater Photographer of the Year.

Cele mai bune zece filme ale tuturor timpurilor

Revista britanica Sight and Sound si-a propus un plan ambitios: sa afle care sunt cele mai bune filme din istorie, bazandu-se pe raspunsurile a 358 de nume importante din lumea cinematografiei precum: Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Woody Allen, Francis Ford Coppola si multi alti regizori si actori care au un cuvant de spus in aceasta industrie.

Premiile Oscar 2016: Ex Machina, premiul pentru cele mai bune efecte vizuale

Ex Machina a primit premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. 4 Ex Machina a castigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale in detrimentul Mad Max, Star Wars, The Martian si The Revenant [].

Cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Carmen Negoita este una din ele!

Reprezentantii revistei Harpers Bazar au facut o selectie cu cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Fashion bloggerul roman Carmen Negoita este una din ele! .

Povestea motului Nicolae Tomus, ultimul lespedar din Apuseni. Secretul celebrelor tigai din piatra in care se fac cele mai bune placinte cu branza

Nicolae Tomus este ultimul lespedar din Apuseni. La varsta de 67 de ani, motul din satul Barasti, comuna Albac, continua sa confectioneze manual lespezi, un fel de tigai din piatra pe care se prepara cele mai bune placinte cu branza. Lespedea a fost in trecut un obiect casnic nelipsit din locuintele motilor.

Aplicatia romaneasca prin care gasesti fotograf ca sa ai cele mai bune poze

Cele mai proaste poze nu inseamna si cele mai proaste amintiri. Totusi, ca sa ai de bine cu ambele, din Timisoara a pornit o idee: aplicatia prin care gasesti fotograf pentru poze foarte bune.

Zmeura de Aur 2016 Fifty Shades of Grey si Fantastic Four, desemnate cele mai proaste filme ale anului 2015

Lungmetrajele Fifty Shades of Grey si Fantastic Four si actorul Sylvester Stallone au fost marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2016, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, informeaza Mediafax citand deadline. com.

Oscar 2016. Cele mai bune si cele mai proaste momente: Chris Rock a facut dreptate pentru actorii de culoare si discursul penibil al actritei Stacey Dash

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a tinut in priza audienta cu glumele sale despre diversitatea de la Hollywood. Pe langa acesta, un moment stanjenitor a avut-o in centru pe Stacey Dash care a oferit un discurs confuz.

Cerceii indecenti cu care Delia si-a socat fanii. Cum arata cele mai noi accesorii ale artistei

Delia nu inceteaza sa-si socheze fanii. De data aceasta, artista a ales drept accesorii de ureche niste manechi dezbracati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )