Libnet.ro
UNICEF

22:30

Leonardo DiCaprio a strans peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

România Liberă România Liberă,
Leonardo DiCaprio a strans peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

Actorul american Leonardo DiCaprio a organizat, miercuri seara, o licitatie caritabila la s-au strans peste 25 milioane de dolari. Banii vor fi utilizati de fundatia lui Leonardo DiCaprio pentru conservarea naturii, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Leonardo DiCaprio a adunat 25 de milioane dolari pentru protectia zonelor salbatice ale planetei

Actorul american Leonardo DiCaprio a adunat miercuri seara, in cadrul unei licitatii desfasurate la Saint-Tropez, in sud-estul Frantei, suma de 25 de milioane de dolari, bani care au intrat in contul fundatiei.

Proiect de peste 5 milioane de euro pentru controlul tuberculozei in Romania

Norvegia va finanta un proiect in valoare de peste cinci milioane de euro pentru controlul tuberculozei in Romania.

RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2012

Regia protocolului de stat si-a dublat pierderile fata de anul 2012. Conform raportului financiar, RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, cu 6 milioane de euro mai mult decat in 2012.

Steaua - Stromsgodset: Peste 25.000 bilete vandute pana in ziua meciului

Partida Steaua - Stromsgodset, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, va umple cel putin jumatate din Arena Nationala. Peste 25. 000 de bilete au fost vandute pana miercuri, insa casele de la stadion vor ramane deschise pana la ora inceperii meciului.

Holdingul GML cere Rusiei despagubiri de 103 miliarde de dolari pentru confiscarea activelor Yukos de catre Rusia. Procesul se termina saptamana viitoare la Haga

Curtea de Arbitraj de la Haga trebuie sa dea verdictul saptamana viitoare, in data de 28 iulie, intr-un mega-proces in care holdingul GML Ltd. cere despagubiri in valoare de 103 miliarde de dolari pentru confiscarea Yukos de catre statul rus, scrie.

Lafarge vinde operatiunile din Pakistan pentru peste 300 mil. dolari catre BestWay Cement

Lafarge, unul dintre cei mai mari producatori globali de ciment, a vandut operatiunile din Pakistan catre BestWay Cement in schimbul sumei de 329 de milioane de dolari echivalentul a 244 milioane de euro, potrivit unui comunicat al grupului francez.

Peste 30 de perchezitii in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune de peste 6 milioane de euro

Peste 30 de perchezitii au loc joi, in Capitala si in doua judete, la membrii unei grupari care ar fi achizitionat metale inalt aliate din Italia sau Olanda, in valoare de 25 de milioane de euro, pe care le-ar fi vandut pe piata interna prin firme fantoma, prejudiciul fiind de sase milioane de euro. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, 37 de perchezitii au loc in doua judete si in municipiul Bucuresti, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in evaziune fiscala.

Peste 30 de perchezitii in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune de peste 6 milioane de euro. Vizati sunt membrii clanului Stanescu, apropiat de clanul Bercea Mondial

Peste 30 de perchezitii au loc joi, in Capitala si in doua judete, la membrii unei grupari care ar fi achizitionat metale inalt aliate din Italia sau Olanda, in valoare de 25 de milioane de euro, pe care le-ar fi vandut pe piata interna prin firme fantoma, prejudiciul fiind de sase milioane de euro. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, 37 de perchezitii au loc in doua judete si in municipiul Bucuresti, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in evaziune fiscala. Perchezitiile au loc la membri ai clanului Stanescu, apropiat de clanul Bercea, transmit televiziunile de stiri.

Evaziune de peste sase milioane de euro. Zeci de perchezitii au loc in Bucuresti

Zeci de perchezitii au loc joi, in Capitala si in doua judete, la membrii unei grupari care ar fi achizitionat metale inalt aliate din Italia sau Olanda, in valoare de 25 de milioane de euro, pe care le-ar fi.

Divizia de carduri a General Electric vrea 3,25 miliarde dolari din IPO

Divizia de carduri de credit din cadrul grupului industrial american General Electric Co. , Synchrony Financial, asteapta sa obtina aproape 3,25 miliarde de dolari din oferta publica initiala IPO) pe care o pregateste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2876 seconds )