Libnet.ro
UNICEF

10:00

Leonid, un tanar medic din Tulcea, a murit dupa ce a iesit din tura de la spital

Antena3 Antena3,
Leonid, un tanar medic din Tulcea, a murit dupa ce a iesit din tura de la spital

Leonid Ablai, un tanar medic din Tulcea, a murit la numai 42 de ani, duminica, dupa ce a iesit din tura, de la spital. La scurt timp dupa ce a ajuns acasa, medicul a acuzat dureri puternice in piept si a fost transportat de urgenta la spital. continuă pe Antena3

Un baiat a murit dupa ce a mancat popcorn la cinema! Cine este de vina pentru moartea tanarului

Un tanar britanic a murit dupa ce a mancat popcorn la cinema. Baiatul in varsta de 14 ani a suferit un soc anafilactic dupa ce a mancat gustarea, in Londra, in aprilie 2019.

Om de afaceri din Buzau a murit dupa ce s-a luptat cu coronavirusul timp de o luna

Un om de afaceri din Buzau a murit la 63 de ani, dupa ce s-a luptat timp de o luna cu noul coronavirus. Ionel Turturicaa fost transportat recent la Spitalul Matei Bals, din Capitala, dupa ce starea sa de.

inca un medic roman a murit din cauza COVID-19

Un medic din Dolj a pierdut lupta cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Scrisoarea emotionanta a unui medic din linia intai: Cand e o zi calduroasa, dupa cateva ore de stat in echipamentul de protectie iesim pur si simplu fierti (VIDEO)

Medicii din linia intai dezvaluie cat de grea e lupta cu coronavirusul. Ei incearca sa trateze o boala infectioasa extrem de grava, iar riscul de pierdere al pacientilor este mare. Ca sa nu se contamineze,.

Doi jucatori au fost exclusi din nationala Angliei, dupa ce au adus femei in camera de hotel

Jucatorii Phil Foden si Mason Greenwood au fost exclusi din nationala Angliei, pentru ca au adus femei in camera de hotel, dupa meciul cu Islanda si au incalcat protocolul sanitar.

Cel mai singuratic elefant din lume, salvat dupa 35 de ani

Un elefant care a devenit un simbol pentru activistii pentru drepturile animalelor din toata lumea va putea sa plece din gradina zoologica din Pakistan unde se afla si va fi transferat intr-un loc cu conditii mai bune de trai, scrie Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )