Libnet.ro
UNICEF

00:07

Om de afaceri din Buzau a murit dupa ce s-a luptat cu coronavirusul timp de o luna

B1 B1,
Om de afaceri din Buzau a murit dupa ce s-a luptat cu coronavirusul timp de o luna

Un om de afaceri din Buzau a murit la 63 de ani, dupa ce s-a luptat timp de o luna cu noul coronavirus. Ionel Turturicaa fost transportat recent la Spitalul Matei Bals, din Capitala, dupa ce starea sa de. continuă pe B1

Accident tragic. Doi oameni au murit dupa ce masina s-a rasturnat

Accident tragic in Satu Mare! Doi oameni au murit dupa ce masina s-a rasturnat pe camp. Ce spun politistii despre ce au gasit la fata locului?! Doi oameni au murit in urma unui accident tragic Tragedie pe Drumul National 1F, intre localitatile Cauas si Ghenci, judetul Satu Mare. Un barbat si o femeie si-au pierdut .

O fata de 15 ani a murit dupa o provocare pe TikTok

Este privit de multi drept o simpla joaca, dar iata ca TikTok a creat dependenta tinerilor de pe intreg mapamondul, iar acum o fata de 15 ani a murit dupa o provocare primita pe platforma de socializare.

Om de afaceri din Buzau, mort la o luna dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Omul de afaceri buzoian Ionel Turturica, diagnosticat cu COVID-19, a murit in spitalul Matei Bals, din Bucuresti. Informatia a fost transmisa de familia buzoianului in varsta de 63 de ani, printr-un mesaj cutremurator postat pe Facebook.

Cel mai singuratic elefant din lume, salvat dupa 35 de ani

Un elefant care a devenit un simbol pentru activistii pentru drepturile animalelor din toata lumea va putea sa plece din gradina zoologica din Pakistan unde se afla si va fi transferat intr-un loc cu conditii mai bune de trai, scrie Guardian.

Doi barbati din Caracal, retinuti dupa ce au urcat o femeie in masina, cu forta

Doi barbati din Caracal au fost retinuti pentru lipsire de libertate, amenintare si violare de domiciliu dupa ce au intrat in locuinta unui barbat din Corabia, au urcat-o pe concubina acestuia intr-o masina si apoi au plecat cu femeia impotriva vointei ei intr-o directie necunoscuta, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )