Libnet.ro
UNICEF

01:05

Les femmes dAlger, cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie

B1 B1,
Les femmes dAlger, cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie

O panza realizata de Pablo Picasso a devenit cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie dupa ce un seic a platit 179,36 milioane de dolari. Seicul Hamad bin Yasem bin Yaber Al Zani este fostul premier al . continuă pe B1

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

Cel mai bun lemn pentru constructii. De unde trebuie recoltat si ce esente sunt recomandabile pentru case

Cel mai bun lemn pentru cosntructii. Dupa o lunga perioada in care a fost considerat periculos fiind usor combustibil , lemnul a revenit in forta si acum este una dintre vedetele materialelor de constructii. Va prezentam principalele criterii dupa care se alege cel mai bun lemn pentru constructii.

Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat

Barack Obama stie, cu siguranta, sa isi promoveze imaginea in online si sa pastreze legatura cu publicul. Asta o spun conturile sale de Facebook si Twitter, nu noi. De cand activeaza in online, Obama a strans43,185,316 de fani pe Facebook. Ocupa a treia pozitie in topul celor mai urmarite pagini care apartin persoanelor, dupa Katy [] Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Revista Forbes a decretat! Louis Vuitton este cel mai valoros fashion brand de lux!

Revista Forbes a stabilit ca Louis Vuitton este cel mai valoros fashion brand de lux din lumea intreaga! Iata ce alte branduri celebre au fost incluse in prestigiosul clasament realizat de Forbes! .

Felix Tataru, GMP: Mobilul este ecranul cu care romanii intereactioneaza cel mai mult

Telefonul mobil este dispozitivul cu care romanii interactioneaza cel mai mult, desi majoritatea investitiilor in publicitate merg in continuare pe televiziune, a declarat Felix Tataru, presedintele grupului de comunicare GMP, in cadrul emisiunii.

Felix Tataru, GMP: Mobilul este ecranul cu care romanii interactioneaza cel mai mult

Telefonul mobil este dispozitivul cu care romanii interactioneaza cel mai mult, desi majoritatea investitiilor in publicitate merg in continuare spre televiziune, a declarat Felix Tataru, presedintele grupului de comunicare GMP, in cadrul emisiunii de.

Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic.

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Cel mai mare magazin Disney a fost deschis in Shanghai

Cel mai mare magazin Disney, de 860 metri patrati, a fost deschis miercuri in Shanghai si se alatura celorlalte 340 de locatii pe care Disney le are in intreaga lume. Anul viitor, compania intentioneaza sa.

Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android

Construit in jurul unui Snapdragon 810, noul Xiaomi Mi Note Pro a reusit sa depaseasca in teste performanta unui Nexus 6, Galaxy S6 sau LG G3. Pentru o perioada destul de lunga, s-a considerat ca Snapdragon 810 de la Qualcomm, desi este un procesor foarte performant, poate fi perceput ca un esec din cauza unor [] Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )