Libnet.ro
UNICEF

05:00

Revista Forbes a decretat! Louis Vuitton este cel mai valoros fashion brand de lux!

ADPM ADPM,
Revista Forbes a decretat! Louis Vuitton este cel mai valoros fashion brand de lux!

Revista Forbes a stabilit ca Louis Vuitton este cel mai valoros fashion brand de lux din lumea intreaga! Iata ce alte branduri celebre au fost incluse in prestigiosul clasament realizat de Forbes! . continuă pe ADPM

DNA ne-a oferit in ultimele luni spectacolul catuselor. Si s-a facut si un top: care este cel mai corupt judet

Spectacolul catuselor de la DNA s-a extins in toata tara. Procurorii au deschis dosare in majoritatea judetelor pe numele celor cu functii, de la presedinti ai Consiliilor Judetene pana la primari, iar.

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

Felix Tataru, GMP: Mobilul este ecranul cu care romanii intereactioneaza cel mai mult

Telefonul mobil este dispozitivul cu care romanii interactioneaza cel mai mult, desi majoritatea investitiilor in publicitate merg in continuare pe televiziune, a declarat Felix Tataru, presedintele grupului de comunicare GMP, in cadrul emisiunii.

Felix Tataru, GMP: Mobilul este ecranul cu care romanii interactioneaza cel mai mult

Telefonul mobil este dispozitivul cu care romanii interactioneaza cel mai mult, desi majoritatea investitiilor in publicitate merg in continuare spre televiziune, a declarat Felix Tataru, presedintele grupului de comunicare GMP, in cadrul emisiunii de.

LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat

La scurt timp dupa lansarea oficiala, LG G4 a aterizat pe masa de dezasamblare. Dupa o privire aruncata asupra structurii interne, vestile sunt bune. Odata ce sunt inlaturate carcasa si bateria pentru a arunca o privire asupra micului univers alcatuit din suruburi, LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat. Cei de [] LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Les femmes dAlger, cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie

O panza realizata de Pablo Picasso a devenit cel mai scump tablou vandut vreodata la licitatie dupa ce un seic a platit 179,36 milioane de dolari. Seicul Hamad bin Yasem bin Yaber Al Zani este fostul premier al .

Cel mai bun lemn pentru constructii. De unde trebuie recoltat si ce esente sunt recomandabile pentru case

Cel mai bun lemn pentru cosntructii. Dupa o lunga perioada in care a fost considerat periculos fiind usor combustibil , lemnul a revenit in forta si acum este una dintre vedetele materialelor de constructii. Va prezentam principalele criterii dupa care se alege cel mai bun lemn pentru constructii.

Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android

Construit in jurul unui Snapdragon 810, noul Xiaomi Mi Note Pro a reusit sa depaseasca in teste performanta unui Nexus 6, Galaxy S6 sau LG G3. Pentru o perioada destul de lunga, s-a considerat ca Snapdragon 810 de la Qualcomm, desi este un procesor foarte performant, poate fi perceput ca un esec din cauza unor [] Cum a reusit Xiaomi Mi Note Pro sa fie cel mai performant Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mic pistol din lume are lungimea unui bat de chibrit, dar este o arma letala

Artistul elvetian Paul Erard a inventat cel mai mic pistol functional din lume. Are numai 5 cm lungime, iar gloantele cu care trage au calibrul de 2,34 mm.

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, in luna iulie, in China, in parcul national Zhangjiajie, despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron, informeaza CNN.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )