Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Antena3 Antena3,
Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea. continuă pe Antena3

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

Faze tari: Cea mai inalta frizura din lume; Costumul de protectie de 15 ori mai rezistent ca otelul; Branza mirositoare care a dus la o descoperire remarcabila

Am fost la cafeneaua ortodoxa romana care vrea sa-i scape pe liceeni de vicii. In cafeneaua asta nu se fumeaza, iar pe pereti il. Descoperire bizara realizata de arheologi intr-un cimitir medieval izolat. Nu am mai intalnit asa ceva pana acum. O expeditie arheologica de trei saptamani in.

Liliane Bettencourt, mostenitoarea L'Oreal si cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata la varsta de 94 de ani

Liliane Bettencourt, celebra mostenitoare si proprietara a grupului L'Oreal, a incetat din viata, joi, la varsta de 94 de ani. Anuntul a fost facut, joi, de fiica lui Bettencourt, Francoise Bettencourt Mayers. In acest moment dureros pentru noi as vrea sa reiterez, in numele familiei noastre, daruirea noastra totala si loialitatea fata de L'Oreal, a precizat Bettencourt Meyers intr-un comunicat remis New York Times.

Cine este mostenitoarea imperiului LOreal, devenita si cea mai bogata femeie din lume

Francoise Bettencourt-Meyers, in varsta de 64 de ani, a mostenit compania de cosmetice LOreal dupa moartea recenta a mamei sale, Liliane Bettencourt, devenind astfel cea mai bogata femeie din lume.

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2792 seconds )