Libnet.ro
UNICEF

23:15

Leul a coborat la cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

România Liberă România Liberă,
Leul a coborat la cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Moneda nationala a atins luni cea mai slaba cotatie din 2012 si pana in prezent in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei. continuă pe România Liberă

Un nou salt al euro: 4,6390 lei. Cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Euro continua sa creasca, in contextul scandalului legat de modificarea codului fiscal. Banca Nationala a Romaniei a stabilit, vineri, un curs de 4,6390 lei. Este cea mai mare valoare din ultimii cinci.

Cererea mondiala de aur, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Cererea mondiala de aur a coborat, in trimestrul al treilea, pana la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza cererii slabe pentru bijuterii de aur si scaderii intrarilor de aur in fondurile tranzactionabile pe bursa exchange traded funds-ETF), arata datele publicate ieri de Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Randamentele obligatiunilor Romaniei au atins cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani

Randamentele obligatiunilor guvernamentale ale tarii noastre au atins vineri cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani, in urma datelor care au aratat ca inflatia a accelerat in octombrie peste ritmul anticipat de analisti, transmite Reuters.

Buzunarele romanilor, lovite din nou. Inflatia, la cea mai mare cota, din 2013 incoace

Rata anuala a inflatiei a urcat in septembrie la 2,6%, cel mai mare nivel inregistrat din august 2013, cand a fost 3,67%, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica INS).

Cea mai mare banca din Germania vrea sa inlocuiasca jumatate dintre angajati cu roboti

Directorul general al Deutsche Bank, John Cryan, a spus ca raportul dintre angajatii front office, care genereaza venituri, si cei back office, care se ocupa de sistemele interne ale bancii, este aiurea, acestia din urma putand fi primii inlocuiti de roboti.

Cea mai mare universitate din tara organizeaza, al patrulea an consecutiv, o campanie de donare de sange

UBB organizeaza intre 20 si 24 noiembrie o noua editie a campaniei de donare de sange Donam impreuna, UBB da startul!. Editia din acest an este organizata impreuna cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj, Fotbal Club Universitatea Cluj, Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Cluj si Centrul Mobil de Transfuzii Targu-Mures. De luni, 13 noiembrie, incepe o campanie de informare pentru donarea de sange.

Coreea de Nord anunta cea mai grava criza. Statele Unite au un comportament agresiv haotic

Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare in cursul carora au adus.

Coreea de Nord anunta CEA MAI GRAVA criza: SUA ar trebui sa...

Noi acuzatii grave aduse de Phenian! Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare.

Industria IT, cea mai afectata de Revolutia Fiscala a PSD

Cea mai afectata industrie Revolutia Fiscala a PSD este cea din IT deoarece, in ciuda faptului ca a fost anuntate ca avand impact fiscal zero asupra angajatorilor, ea va aduce in 2018 costuri.

Implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare

Presedintele Tineretului National Liberal TNL), deputatul Mara Mares, a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca scopul sau si al colegilor sai este sa deschida partidul catre tineri si sa-i faca pe acestia sa inteleaga ca implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )