Libnet.ro
UNICEF

10:46

Lewis Hamilton si viitorul carierei - Singurul motiv pentru care ar putea pleca de la Mercedes

Hotnews Hotnews,
 Lewis Hamilton si viitorul carierei - Singurul motiv pentru care ar putea pleca de la Mercedes

A scris istorie alaturi de Mercedes, dar in ultima perioada speculatiile unei plecari la au fost tot mai dese. Lewis Hamilton este, pe buna dreptate, omul momentului in Formula 1, iar viitorul acestuia ii preocupa pe multi. Christian Horner seful celor de la RedBull) stie care ar putea fi singurul motiv pentru care pilotul britanic ar pleca de la Mercedes. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care un roman a ramas fara masina Tesla pe care o detinea. Politistii s-au uitat lung la actele lui

Conducatorul auto s-a ales si cu un dosar penal din partea oamenilor legii, iar masina Tesla la volanul careia se afla i-a fost confiscata. Barbatul de 38 de ani a fost oprit de catre agentii de la Politia de Frontiera, care au mai aflat si ca aceasta achizitionase autoturismul pe suma de 50. Motivul pentru .

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu n-a purtat niciodata verigheta

Scriitorul si fostul consilier personal al lui Nicolae Ceausescu, Petre Gigea, a elucidat misterul pentru care fostul presedinte nu a purtat niciodata verigheta.

Gica Hagi, scandal cu un reporter: Singurul lucru pe care il vad e ca esti cam obraznica!

Fostul component al generatiei de aur Gica Hagi a fost deranjat de un reporter al unui post de televiziune. Acesta a primit o intrebare care l-a deranjat si l-a facut sa-si iasa din minti. Ce l-a iritat atat de tare pe acesta? Gica Hagi a rabufnit in cadrul unei conferinte Echipa lui Gica Hagi, Viitorul .

Christine Lagarde spune ca BCE nu este singurul vinovat pentru cresterea pretului la locuinte

Christine Lagarde a reactionat joi fata de criticile aduse politicii monetare ultra-relaxate a Bancii Centrale Europene, subliniind ca dobanzile negative practicate de BCE nu sunt singurul factor care sta la baza cresterii pretului la locuinte si a profitabilitatii reduse a bancilor, transmite Bloomberg.

Care e marea problema a masinilor autonome pentru care nimeni nu are solutia

Se spune ca viitorul industriei auto e reprezentat si de masinile autonome. Asa e, dar modelele care merg fara sofer vin cu o mare problema ce inca n-a fost rezolvata. Toti marii.

Coreea de Sud: Motivul pentru care doi fani au fost despagubiti dupa un amical al lui Juventus

Un tribunal sud-coreean a ordonat, marti, unui promotor local sa despagubeasca doi fani care nu l-au putut vedea pe Cristiano Ronaldo pe teren la un meci amical al echipei Juventus, la Seul, in iulie 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )