Libnet.ro
UNICEF

09:15

Lia Olguta Vasilescu, anunt important privind problema sporurilor si salariilor din Sanatate (VIDEO)

B1 B1,
Lia Olguta Vasilescu, anunt important privind problema sporurilor si salariilor din Sanatate (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a oferit detalii suplimentare in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, privind problema sporurilor din sanatate care a dus la proteste spontane la. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, audiata la Parchetul General

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a ajuns luni dimineata la Parchetul General. Ministrul Muncii a ajunsin jurul orei 11:30, la sediul intitutiei. Olguta Vasilescu a venit insotita de avocatul ei.

Lia Olguta Vasilescu, audiata la Parchetul General

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, este audiata luni la Parchetul General. Ea a ajuns la sediul institutiei insotita de avocatul ei.

Cum au fost jigniti biologii si chimistii din Sanatate de Lia Olguta Vasilescu. Raspunsul dur al acestora la afirmatiile halucinante si ofensatoare

Biologii, chimistii si biochimistii din Sanatate vor protesta, in 20 aprilie, in fata Ministerului Muncii. intr-o scrisoare adresata ministrului Lia Olguta Vasilescu, 900 de specialisti din sistemul sanitar se arata indignati de declaratiile social-democratei conform carora acestia trebuie platiti precum profesorii de biologie. in lume, 24 de premii Nobel in Medicina au fost castigate de catre biologi, se arata in scrisoare.

OLGUTA VASILESCU provoaca un nou SCANDAL pe tema SALARIILOR: isi permite sa JIGNEASCA

Ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, este vizata de un nou scandal in conditiile in care biologii, chimistii si biochimistii din Romania au transmis o scrisoare deschisa prin care isi exprima.

Sorina Pintea si Olguta Vasilescu discuta cu sindicalistii din Sanatate pe tema sporurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta vineri cu sindicalistii din domeniul sanitar, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza B1 TV. in ultimele zile.

Olguta Vasilescu, audiata la Parchetul General

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a prezentat luni la Parchetul General. Ea a venit insotita de avocatul sau, scrie stiripesurse. ro Nu se stie in ce calitate este audiata Olguta Vasilescu.

Ministrii Sanatatii si Muncii discuta cu sindicalistii din domeniul sanitar, care reclama scaderea sporurilor

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta astazi dimineata cu reprezentanti ai sindicalistilor din domeniul sanitar nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )