Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu, despre flagrantul care i se pregatea lui Liviu Dragnea: Care flagrant? De fapt era o provocare!

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, despre flagrantul care i se pregatea lui Liviu Dragnea: Care flagrant? De fapt era o provocare!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat duminica despre flagrantul lui Liviu Dragnea pregatit de procurorii DNA. Stia, am inteles! Dar care flagrant? De fapt era o provocare! Unui secretar. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, despre declaratiile lui Ponta privind flagrantul pregatit lui Dragnea: Care flagrant? Era o provocare. Au incercat procurorii si in dosarul meu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a comentat, duminica, pe Facebook, declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora liderului PSD, Liviu Dragnea, i se pregatea un flagrant in perioada in care era vicepremier, Olguta vasilescu sustinand ca era o provocare si ca un astfel de au incercat procurorii si in dosarul sau.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa dezvaluirile lui Ponta: O asemenea incercare au incercat procurorii si in dosarul meu

Victor Ponta a dezvaluit vineri ca procurorii DNA i-au pregatit un flagrant lui Liviu Dragnea pe vremea cand acesta era vicepremier si ministrul al Dezvoltarii, dar in cele din urma in acesta a picat secretarul.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa dezvaluirile lui Ponta: O asemenea incercare au facut procurorii si in dosarul meu

Victor Ponta a dezvaluit vineri ca procurorii DNA i-au pregatit un flagrant lui Liviu Dragnea pe vremea cand acesta era vicepremier si ministrul al Dezvoltarii, dar in cele din urma in acesta a picat secretarul.

Olguta Vasilescu comenteaza declaratiile facute de Victor Ponta

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a comentat, atazi, intr-o postare publicata pe contul personal de Facebook, declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora liderului PSD, Liviu Dragnea, i se pregatea un flagrant in perioada in care era vicepremier, Olguta vasilescu sustinand ca era o provocare si ca un astfel de au incercat procurorii si in dosarul sau.

Olguta Vasilescu confirma spusele lui Vanghelie: La nici o luna a inceput deja sa fabrice acest dosar

Un alt nume pe lista despre care vorbeste Marian Vanghelie confirma spusele acestuia. Lia Olguta Vasilescu spune ca Vaghelie a avertizat-o chiar cu o luna inainte ca ea sa se aleaga cu dosar penal, pe vremea.

Olguta Vasilescu: Victor Ponta stabilise lista persoanelor din PSD care trebuiau arestate

Declaratiile lui Marian Vanghelie conform carora Victor Ponta pregatise, in 2014, o lista cu oameni din PSD ce trebuiau arestati sunt sustinute si de Lia Olguta Vasilescu. Ministrul Muncii confirma dezvalui.

Olguta Vasilescu: O asemenea provocare au incercat procurorii si in dosarul meu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat duminica la declaratiile facute de Victor Ponta.

Roger Federer, despre jucatoarele care l-au impresionat din tenisul feminin. Pe cine prefera tenismenul

Roger Federer a dezvaluit care sunt jucatoarele lui preferate din tenisul feminin, cele care au avut performante cu adevarat uluitoare. Tenisul feminin are cateva recorduri dincolo de orice limita,.

Gica Hagi despre HOTUL care i-a spart casa: Nu l-as pedepsi cu nimic!

Hotul care i-a spart casa lui Gica Hagi, dar si alte proprietati din Pipera, a fost prins de politisti chiar in timp ce dadea o alta spargere. Detalii AICI) Hagi a spus ca nu l-ar pedepsi pe.

Teodorovici, despre cei care au dat bani pentru Cumintenia Pamantului: Oamenii sa-si recupereze sumele

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat joi ca Guvernul lucreaza la o metoda prin care persoanele care au donat bani pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului sa isi poata recupera sumele platite, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )