Libnet.ro
UNICEF

22:30

Lia Olguta Vasilescu, despre protestele din tara: Au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? O facem si noi? Facem razboi civil

Adevărul Adevărul,
Lia Olguta Vasilescu, despre protestele din tara: Au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? O facem si noi? Facem razboi civil

Primarul Craiovei, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, s-a aratat deranjata de initiativa romanilor de a protesta in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, precizand ca poate mobiliza 200. 000 de romani doar la Craiova. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Lia Olguta Vasilescu, despre protestele din tara: Au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? O facem si noi? Facem razboi civil

Primarul Craiovei, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, s-a aratat deranjata de initiativa romanilor de a protesta in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, precizand ca poate mobiliza 200. 000 de romani doar la Craiova.

Lia Olguta Vasilescu, despre proteste: Putem strange si noi 20.000. Facem razboi civil sau dezbatere?

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu ironizeaza protestele de strada care au avut loc sambata seara in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Oradea. Totodata, primarul din Craiova se intreaba ironic.

Ce scrie presa straina despre protestele din Romania dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale

Principalele agentii de presa straine scriu despre manifestatiile care au avut loc sambata in mai multe orase din Romania, in cursul carora mii de persoane au acuzat Guvernul ca a ingreunat votul romanilor din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale de la 2 noiembrie.

Lia Olguta Vasilescu (PSD), despre proteste: Putem strange si noi 20.000. Facem razboi civil sau dezbatere?

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu ironizeaza protestele de strada care au avut loc sambata seara in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Oradea. Totodata, primarul din Craiova se intreaba ironic.

Klaus Iohannis, jignit de Olguta Vasilescu: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura sa dea perle, mai bine mut

Lia Olguta Vasilescu, primarita PSD a municipiului Craiova, a postat astazi un mesaj pe Facebook, in care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la Presedintie, Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu a spus despre Iohannis ca este infatuat si mut.

Iohannis, jignit de Olguta Vasilescu: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura sa dea perle, mai bine mut

Lia Olguta Vasilescu, primarita PSD a municipiului Craiova, a postat astazi un mesaj pe Facebook, in care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu a spus despre Iohannis ca este infatuat si mut. Totodata, edilul Craioveis-a aratat deranjat de initiativa romanilor de a protesta in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora.

Iohannis, jignit de primarul Craiovei: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura, mai bine mut. Olguta Vasilescu, atacuri si la adresa romanilor care au protestat

Lia Olguta Vasilescu, primarita PSD a Craiovei, a postat un mesaj pe Facebook, in care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis. Vasilescu a spus despre Iohannis ca este infatuat si mut. Totodata, edilul Craioveis-a aratat deranjat si de initiativa romanilor de a protesta, sambata, in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din Diaspora, care nu au putut vota in 2 noiembrie.

Vicepresedinte PSD despre proteste: Putem strange si noi 20.000. Facem razboi civil sau dezbatere?

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu scrie pe Facebook despre delirul televiziunilor ca au iesit 2000 de insi in strada, intr-o reactie ironica fata de protestele de sambata, intrebandu-se daca este nevoie de razboi civil.

Autorul anchetei despre coruptia din afacerea EADS, la Secvential: Mai multe publicatii au refuzat sa publice articolul

Autorul anchetei despre coruptia din afacerea EADS publicata in presa germana, si care a starnit un enorm interes in Romania, Vlad Dan Georgescu, a vorbit in emisiunea Secvential de la Antena 3 despre.

Mitinguri in marile orase din tara: Lasati diaspora sa voteze!

Peste 2. 000 de persoane participa, sambata seara, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale, oamenii scandand si lozinci impotriva lui Victor Ponta si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )