Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lia Olguta Vasilescu, explicatii in premiera despre noua lege a pensiilor

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, explicatii in premiera despre noua lege a pensiilor

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a fost invitata la emisiunea Subiectiv, unde a vorbit despre situatia pensiilor si salariilor. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, explicatii in premiera despre noua lege a pensiilor

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a fost invitata la emisiunea Subiectiv, unde a vorbit despre situatia pensiilor si salariilor.

Lia Olguta Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima. Ei vor avea statut de asistat social, cu o legislatie proprie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca noua lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima, acestia urmand sa aiba statut de asistati social, reglementat printr-o legislatie proprie.

Lia Olguta Vasilescu, despre salariile romanilor: De luna aceasta, cand vor primi banii, vor intelege ca nu au motive sa se teama

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a vorbit la Antena 3 despre legea salarizarii spunand ca angajatii cu salarii mici vor vedea cresterile inca de luna aceasta. Cei care se asteptau sa le scada.

Olguta Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani. Ce se va intampla cu acesti oameni

Ministrul Muncii a declarat ca noua Lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de zece ani, adica romanii cu pensia minima. Lia Olguta Vasilescu a.

Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au cotizat 10 ani. Ei vor avea un fel de statut de asistat social

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca noua lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima, acestia urmand sa aiba statut de asistat social, reglementat printr-o legislatie proprie, scrie Hotnews.

Ministrul Muncii, fata in fata cu romanii. Ce explicatii le-a dat

Dupa ce a urmarit cu atentie, in platoul Antenei 3,ce mesaje i-au transmis mai multi romani nemultumiti de pensia cu care sunt nevoiti sa traiasca, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu le-a explicat.

Ministrul Muncii, ultimele informatii despre salarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despreneintelegerile privind legea salarizarii. Ministrul a mai spus si cine sunt beneficiarii.

100 de minute: Ministrul Muncii, in direct la Antena 3, cu ultimele informatii despre salarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, va fi invitata Alessanderi Stoicescu, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. Ministul va clarificaneintelegerile privind legea salarizarii. Cine sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2803 seconds )